Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinál ilyet egy hetero pasi?
Adott egy hapsi, aki a neten öltöztetős, babás játékkal játszik, hobbiként süt és főz, kertet rendez. Mindemellett elég vékonyka a hangja, szinte nőies, szedi a szemöldökét.
Vajon meleg lehet, vagy csak khm... elég érdekes egy személy ?
Szerintetek ? Mit gondoltok róla ?
Én azt gondolom az ilyen netes dolgokról, hogy a való világban kellene élni, és inkább a valódi kertben kéne dolgozni, nem egy virtuális sz@rságban, aminek tényleg semmi értelme. Ha kimenne kapálni még izmosodna is, és teremne némi betevő. Legalábbis én inkább a valóságban élek.
Hogy ezáltal ő homokos lenne? Azt ennyiből nem lehet megmondani. Nagyon sok férfi, fiú szedi a szemöldökét, ezzel nincs is baj, szedje, ha úgy jobban érzi magát. Az ember a saját hangjáról sem tehet, az olyan amilyen. Attól még lehet hetero.
Igazi kertet. Igen, tudom, az apám is szokott kertészkedni, mégsem buznyák :D De nála nem tudom eldönteni, hogy miért.
Öltözködésileg : nem hord szoknyát, meg rózsaszín felsőket sem, viszont a feszülős cuccokat szereti, főleg a nadrág téren. Nem csőgatya, mert ez csak a fenekénél feszül.
Meg a gesztusai... Abban is fel lehet fedezni érdekes dolgokat, de szituációtól függ.
Azzal nincs gáz, ha középen szedi ki, mert az szerintem sem túl esztétikus.
Na, de basszus ! Neki, férfi létére tökéletesebb szemöldöke van, mint nekem nőként...
Szerintem nem egészen normális.
Én sütök főzök, kertet rendezek, a szemöldökömet is szedem, mert nem akarok party szemöldököt, de azért az öltöztetős játék kicsit langyi... Na mondjuk a hangjáról nem tehet.
Hmm, na így már egész másképp hangzik.
Ez a mondat,amit faterodról mondtál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!