Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek bejönnek a nőies nők? Nálatok mit is fed pontosan az, hogy egy lány nőies? (Külső, belső) Írjatok kort is.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 18:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egyszerűen imádom Őket :)

Nőies főleg a kisugárzásától, hozzáállásától lesz valaki és nem a fizikai jellemzőktől.

Én legjobban a 28-40es korosztályt tartom vonzónak. A kisgyerekes, vagy munkából hazafelé tartó kosztümös nőket sokkal többször nézem meg, mint a kis csitriket.

Sugárzik róluk a magabiztosság, csinosak, ápoltak jó rájuk nézni :) És azt látom bennük amire nekem is szükségem lenne. Élettársat.

Ezzel szemben a kislányos tiniktől semmi komolyat nem várnék.A saját korosztályomban is sokan vannak, akik még hajszolják az élvezeteket. Ebben Én már nem vagyok partner.

Irigylem azokat a férfitársaimat, akiknek ilyen feleségük van :)

Pár példa a nőtípusról akiről beszélek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 22. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!