Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító vagy pedig férfias?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek egy férfi mellkasán a szőr férfias vagy inkább taszító, érdemes borotválni vagy inkább nem?
Kort is írjatok
2011. ápr. 6. 17:39
21/25 anonim válasza:
én meg ismerek olyat akinek a háta is szőrös, de nagyon durván. tisztára egy gorilla. strandon kibújt a vizből melettem és elsíkitottam magam:,hogy gorilla a víízbeen! xD szerintem gáz ha sok van. én a csupaszt jobban szeretem
22/25 anonim válasza:
sztem a borotvált sokkal jobb és szexibb
21/L
23/25 anonim válasza:
Hát nem minden lánynak jön be a fiatalabbaknak nem igazán mert ők az ilyen "cicafiúkat" szeretik akik nem szőrösek...d egy idősebb korosztálynak bejön :))
20/L
24/25 anonim válasza:
fiatalabb koromban nem jött be a szőrös.
most is csak az tetszik, akinek kevés van és nem göndör.
20/L
25/25 anonim válasza:
Én tini lány vagyok, és szerintem férfias.
Az igazi férfi szőrös, nem pedig csupasz csiga. :)
Le ne borotváld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!