Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító vagy pedig férfias?
Sziasztok! Szerintetek egy férfi mellkasán a szőr férfias vagy inkább taszító, érdemes borotválni vagy inkább nem?
Kort is írjatok
Azt hittem már megint a fingásról lesz szó:D
Férfias.
Megmondom neked őszintén, engem taszít ha egy férfinak nagyon szőrös a mellkasa. Ha csak kevés szőr van és az is rövid az nem baj, az még szexis is lehet, de ha már fürtökbe göndörödik, az olyan... marhára nem bejövős. De az még ennél is jobban elborzaszt, ha valakinek még a háta is szőrös...
20L
17.47 vagyok
Nem írtam oda, 20 éves vagyok (nem tini:D) A 15-6-7 éves korosztály lehet fennakadva a szőrös mellkason. Nekem a tejesen csupasz túl kisfiús, pont ez az hogy nem férfias, de hát a mai tiniknek nem is az kell..enyhén el vannak torzulva, hatalmasak az igények, nemcsoda hogy ott tartanak mindkét nem képviselői, ahol, lassan már nem lehet megkülönböztetni se hogy ki fiú, ki lány...
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!