Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt csinos, fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt csinos, fiatal lányok, akik nincsenek elszállva maguktól?

Figyelt kérdés
Biztosan minden lány úgy érzi, hogy szerény, de szerintem annyi bókot kapnak, és annyi béna hülyegyerek szólítja le őket, hogy már fel sem veszik a normális próbálkozásokat sem. A tisztelet leghalványabb jele nélkül, bántóan lekezelően küldik el a fériakat. Ennek nem kéne így lennie. Van valakiben tisztelet a férfiak iránt?
2011. ápr. 6. 00:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Általába ha valaki ilyenekre azt válaszolja igen én az vagyok akk az tuti el van szálva magától.
2011. ápr. 15. 07:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!