Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt csinos, fiatal lányok, akik nincsenek elszállva maguktól?
Figyelt kérdés
Biztosan minden lány úgy érzi, hogy szerény, de szerintem annyi bókot kapnak, és annyi béna hülyegyerek szólítja le őket, hogy már fel sem veszik a normális próbálkozásokat sem. A tisztelet leghalványabb jele nélkül, bántóan lekezelően küldik el a fériakat. Ennek nem kéne így lennie. Van valakiben tisztelet a férfiak iránt?2011. ápr. 6. 00:24
21/31 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-06 07:24
jah, s még csodálkoznak, hogy minden férfi a legjobb nőket szemeli ki magának, hát ha az átlagos is elküd melegebb éghajlatra mert azt hiszi ő a királyné, akkor inkább énis a fulloshoz megyek oda, ugyanúgy elküd de bár egy jó csaj küdött el és volt merszem bepróbálkozni kb...
22/31 A kérdező kommentje:
Én nem beszólogatós bunkókról beszétem, hanem kultúrált emberekről, akik ismerkedni próbálnak. De úgy látom, itt a nők többségének csak a primitívebb fajtával van tapasztalata. Lehet, hogy sokan azt sem tudjátok, milyen egy normális ismerkedés vagy egy bók?
2011. ápr. 14. 16:28
23/31 anonim válasza:
De ha valaki nem akar ismerkedni az utcán akkor tök mindegy hogy szólnak hozzá mindenképp zavarja mert bizalmaskodásnak érzi...
24/31 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ilyenkor lehet udvariasan a tudtára adni, hogy nem szeretnél ismerekedni. De én ilyet még nem láttam.
2011. ápr. 14. 16:32
25/31 anonim válasza:
És akkor csodálkoznak a mai fiatal lányok hogy a fiúk afajta anyám asszony katonái ! De hát milyenek legyenek ha mindenhonnan lekoptatják őket , tudjátok ilyenkor az ember kedve teljesen elmegy attól hogy máskor is leszólítson egy szép lányt az utcán, mersze sem lesz mert fél hogy megint bunkó módon lekoptatják !
26/31 anonim válasza:
marhaság, általánosítasz, 15/F nem minden álny ilyen, hidd el nekem. Ráadásul a férfiakban megvan a tiszelet a nők iránt, amikr ilyeneket írnak, mondanak, hogy próbáld fel és dobd ki? mert nem hinném...
27/31 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, mások szerint csinos, és én is jól érzem magamat a bőrömben, de nem vagyok elszállva magamtól. Nem érzem Istennek magam, és tisztelem a férfiakat. Nem kapok minden második fiútól bókot, és észreveszem, ha valaki komolyabban udvarol, de mégsem szeretem a fiúkat hülyíteni azzal, hogy tetszenek nekem, ha ez nem így van. Ennyi elég?
28/31 anonim válasza:
Hát sztem is a legtöbb lány manapság el van szállva magától ! az osztálytársam is pont ilyen fogalmazzunk úgy hogy hülye mindenhez és nem a legszebb lány ! Minden pasi karjába azonnal oda ugrik még egy olyannak is akinek a nevét sem tudja szóval egy büdös ribanc ! A normális fiúkat meg leszarja ! jah igen és tényleg van egy két ilyen paraszt akik sértőket írnak a nőknek , de hát egyéni szociális probléma !
29/31 anonim válasza:
vagy csupán védekeznek egy újabb átveréstől, így pajzsot emelve maguk köré minden olyan gyanús szó ami elhangzik egy pasi szájából már nagy sértésnek tekintik..
de ne általánosítsunk már.. mert lehet olyan csajokkal futottál össze, az jött le leginkább, hogy milyen nagyképűek, elutasítóak és kíméletlenek.
Nem mind ilyen!
30/31 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak tényleg nem érdekli őket és sietnek... Ugyan már nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!