Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt csinos, fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt csinos, fiatal lányok, akik nincsenek elszállva maguktól?

Figyelt kérdés
Biztosan minden lány úgy érzi, hogy szerény, de szerintem annyi bókot kapnak, és annyi béna hülyegyerek szólítja le őket, hogy már fel sem veszik a normális próbálkozásokat sem. A tisztelet leghalványabb jele nélkül, bántóan lekezelően küldik el a fériakat. Ennek nem kéne így lennie. Van valakiben tisztelet a férfiak iránt?
2011. ápr. 6. 00:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Én csak azt nem értem h. ha valaki visszautasít valakirt akkor az műr el van szállva magától?Lehet pont azért utasítja vissza mert a férfi nem viselkedik tiszteletre méltóan, mert lány létemre kétlem h. egy nő arra vágyik h. vad idegenek beszóljanak neki, h. ilyen-olyan szép vagy, úgy megb*sználak stb.

Nekem van barátom és van akinek bejövök, bár magammal én nem vagyok megelégedve, persze jól esik ha "megdicsérnek" h. jól nézek ki,de én nem szeretem ha a külső alapján itélkeznek és megbámulnak.Ezért nem járok miniszoknyába és kihivó ruhákba, csak ha a párommal megyek valahová.amúgy van h. pont a ruhától tűnik valaki szexinek.Mert ha farmerba, sportcipőben,polóban megyek vhová akkor ritkán bámulnak meg,de ha felveszek egy feszes nadrágot, magassarkút és olyan felsőt amiből "kilóg" a mellem,akkor többen megbámulnak(kinek mi jön be) és van aki be is szól.De ettől még kétlem h. el lennék szállva magamtól, csak ezek a tények, egyszerűen ha visszautasítok valakit az azért van mert tényleg van barátom, vagy ha nincs akkor meg pusztán azért mert ne külsőm alapján szeressenek(a szépség mulandó)

2011. ápr. 6. 07:36
 12/31 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam csinosnak,de hozzám is odajönnek páran pl. bulikban,meg rámírnak közösségi oldalakon,meg satöbbi,hogy itt ott láttak,milyen szép vagyok,ilyenek.Nem hiszem el magamról,hogy az vagyok,de mondják.

Egyébként a visszautasítás hogyanja függ a helyzettől,attól,hogy ismerem e az illetőt,nagyon sok mindentől,de soha nem vagyok lekezelő.Már a bátorságáért is tisztelem azt a valakit,hogy oda mert jönni és normálisan megkérdezni,nem akarok e inni vele vmit,vagy hasonlók.

2011. ápr. 6. 09:02
 13/31 anonim ***** válasza:
76%

Mivan?:D

Amúgy az összes ilyen nő kihalt már, anyád volt az utolsó ilyen példány. Gondolom fiatalabb vagy, mint én, így anyád is fiatalabb, mint az enyém.

Amúgy a tiszteletet ki kell érdemelni, ahogyan egy normális nőt is. Nem ülni, rántani párat a brén, kiírni sajnálkozó kérdéseket gyk-ra.

2011. ápr. 6. 12:08
 14/31 A kérdező kommentje:

1. a mélyebb tiszteletet valóban ki kell érdemelni, de van alapvető tisztelet is, ami szerintem mindenkinek alanyi jogon jár.

2. az, hogy nem vagy bunkó valakivel, vagy nem ordítod le a fejét, nem jelenti azt, hogy tisztelettel bánsz vele. te úgy gondolod, hogy kedves vagy, amikor sajnálkozóan elutasítod (ld. 1. komment)

3. nem az elutasítás ténye, hanem a módja irritál, mint mondtam, akkor is, ha nem rólam van szó. engem viszonylag ritkán utasítanak el (mert nagyon ritkán próbálkozom), de nagyon sok ilyet látok. és senkiről nem gondolnám, hogy büdös krva, még akkor sem, ha udvariatlan velem.

4. azért a válaszolók között van talán 1-2 ember, akiről el tudom képzelni, hogy tisztelettudó

nem rinyálok, mérges vagyok, zavar, ha nem tisztelik egymást az emberek, ha nem tisztelnek engem. a férfit azért, mert férfi, a nőt azért, mert nő.

2011. ápr. 6. 12:31
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem voltolyan ismerősöm aki próbálkozott,de megmondtam neki, h. én nem érzek így, táncolhatunk,meg dumálhatunk,de nem érdekel úgy mint egy pasi.Egyszerűen nem tetszett,pedig kedves volt meg ilyenek,de akkor sem jött be stílusa,nem voltunk hasonló gondolkodásúak stb.

Amúgy aki csak úgy beszól az utcán,azzal nem foglalkozom,mert egyértelmű h. nem gondolja komolyan hisz ennyiből nem lehet valakit megismerni.Én sem megyek oda v.szólok be midnen pasinak h. "jól nézel ki v. nagyon tetszel",mert az ember nem így ismerkedik.Egy buliban meg ha elfogadopk egy italt az már nem jelenti azt h. bejön a srác egyszerűen nem midnen esetben utasítom vissza a kedvességét, dumálhatunk, ismerkedhetünk,de nem biztos h. be is jönne mint pasi.Én amúgy sose küldtem el senki melegebb éghajlatba csak azért mert próbálkozott, hanem nyiltan megmodntam h. nem érdekel, nem tetszik stb.Amúgy ez a nem tetszik szó ne értsd félre.Nem a kevésbé helyes pasikkal van a gond,hanem összességében, én jártam már mackóssal, olyannal is aki a közelebbi ismerőseimnek egyáltalán nem jött be.De volt akit azért utasítottam el mert tudtam h. sok lánynál próbálkozott már, vagy tudom milyen nőcsábász...

2011. ápr. 6. 12:43
 16/31 anonim ***** válasza:
68%
Egy idegen honnan tudja hogy neked mi a tisztelet? Lehet hogy neki mást jelent mint neked. És miért számít, hogy egy idegen ilyen részletekbemenően hogy viselkedik veled? Lehet, hogy sosem látod többet. Nem arról van szó, hogy felrúg, leköp, anyázik...
2011. ápr. 6. 16:06
 17/31 A kérdező kommentje:
A tisztelet nem relatív. Te is érzed pl., hogy ha odemegy hozzád egy hajléktalan, és pénzt kér, más, ha udvariasan a szemébe nézel és azt mondod: "ne haragudjon, nem szeretnék adni", és más, ha levegőnek nézed, vagy durván elküldöd, hogy keressen mást.
2011. ápr. 7. 13:17
 18/31 anonim ***** válasza:
Hát én nemtom,h milyen vagyok...a barátaim szerint szerény és kedves...én a fiúkat nemnagyon külsőre ítélem meg,ha bátor és le mer szólítani(ez elég gyakori)akk beszélgetek vele,számot cserélünk stb...én tisztelem a fiúkat,rengeteg fiú barátom van..a legjobb barátom is fiú.))))
2011. ápr. 14. 15:43
 19/31 anonim ***** válasza:
De relatív egy bizonyos ponton túl. Például az mindenkinek tiszteletlenség ha leanyáz vagy beléd rúg. De nekem pl az a tiszteletlenség ha az a hajléktalan vagy egy fiú odajön hozzám és leszólit mert én csak azt szeretném hogy hagyjanak békén és ne tolakodjanak a személyes terembe, mert nem ilyen célból megyek az utcára és általában sietek. És ez relatív.
2011. ápr. 14. 15:54
 20/31 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól.. úgy gondolom mindenki megérdemel egy esélyt még ha nem tetszik az illető, hogy megpróbálom a legfinomabban közölni vele azt. ha viszont túllép azon a határon például már zaklat, nem érti meg harmadjára sem a szép szót, beszólogat akkor már bocs de miért legyen vele tiszteletteljes ha ő így viselkedik?!

szemet szemért, fogat fogért..

2011. ápr. 14. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!