Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek őszinteség kell?
A bárban egy férfi odamegy egy Lányhoz.
-Lehetek veled őszinte? Gyönyörű mosolyod van.
-Lány elpirul
-Lehetek veled nagyon őszinte? Amióta bejöttél nem tudom rólad levenni a szemem. Ez a ruha ez fantasztikusan áll. Nagyon megy a szemed színéhez.
-Lány megint elpirul
-Lehetek veled nagyon nagyon őszinte? Imádom a puncit. Imádok lemenni és kiélvezni minden nyalást.
-Lány piát beleönti a tag arcába és elmegy.
Túl sok őszinteség?
A második válaszolóval értek egyet. Az őszinteség jó dolog, de mindennek megvan a maga helye és ideje. Nem hiszem, hogy a lány rákérdezett volna arra hogy szereti-e a pasi a puncit.
Ez nem túl sok őszinteség, ez szimpla tolakodás és undorító nyomulás. Ha a párom mondana ilyen és hasonló mocskos dolgokat bizonyos idő eltelte után, tuti hogy nem az arcába önteném az italt, hanem ágyba rángatnám ;)
Ez jó! :D
Talán a fenti példában nem is az őszinteséggel, hanem az időzítéssel, meg az előadásmóddal volt a baj. :D
Amúgy igen, kell az őszinteség, mert ha nincs, elveszhet a bizalom és ha a bizalom elveszik, a kapcsolat is vele veszik. De nem mindegy, hogy szeretetből, kedvesen őszinte valaki, vagy durván, bántóan. Ha pedig pont az őszinteség okozza a kapcsolat végét, akkor annak a kapcsolatnak már így is-úgy is lejárt az ideje.
volt, h úgy szedtem fel csajt, h bemagyaráztam neki, h egy suliba jártunk(igazából nem:)
nem kell őszintének lenni, a csajok azt élvezik, ha egy bizonyos fokig le vannak szarva, megerősíti a kapcsolatot, hha "teperhetnek" érted
amit felhoztál példa az nem teljesen jó! itt a srác már bunkó, nem őszinte!
amúgy, hogy válaszoljak a kérdésedre: nem, nem kell nekik az őszinteség! nekik csak az kell, hogy elhitessék velük az őszinteséget! ha teljesen őszinte vagy akkor veszítesz a férfiasságodból. nem kell, hogy őszinte legyél, de azt kell mondanod, hogy az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!