Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire számít a pénz?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt: drága ruhák, iphone, kocsi, stb... És itt most nem az alfahímekről van szó, és nem is arra célzok, hogy a pénzével akar barátnőt fogni, csak úgy általában. Előnyben részesítitek az ilyen embereket? Tudom azt, hogy szegény ember is lehet jó ember, ugyanígy a pénzes is, és fordítva. Azt vettem észre a fórumon, hogy valahányszor kikerül egy ilyen kérdés, egyből támadó hozzászólások érkeznek. Egyfajta előítélet van a jobb sorsú emberek iránt. Gyakran mondjátok rájuk, hogy felszínesek, senkivel sem törődnek, és az ilyen fiú, legfeljebb a plázap*csáknak kell, és a normális lányoknak nem, miközben nem is ismeritek a személyt. Belül ugyanúgy lehet visszahúzódó és érzékeny, mint egy átlag, -vagy szegényember.
2011. ápr. 5. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
"Ajcsi" besz**ok
2011. ápr. 5. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem számít!!:)

Első hozzászólónak meg gratulálok...

2011. ápr. 6. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:

"Nekem számít,hogy a barátom n legyen "csóró" mert azzal én is lealacsonyítanám magamat,hogy egy olyannal vagyok akinek semmije sincs."

most ez mégis mi? mi az hogy nem akarod lealacsonyítani magad?

Úristen,erre mást nem tudok mondani..

2011. ápr. 6. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
saját magát "lealacsonyította" mikor azt írta :D
2011. ápr. 6. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló:

Hogy a tsunami vinné el az összes vagyonodat...

Tudtommal minden ember egyenrangúnak születik és a pucér hátsójával hagyja el ezt a világot.Azért te nem vagy több a másiknál, mert több pénzed van.Viszont azért több a másik nálad, ha agyilag egy zöldség vagy mellette.

2011. ápr. 11. 10:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem nagyon számit a pénz! Nekem is volt mar dolgom mind a két fajtával szóval de mind ketővel jo ki hötünk meg ilyenek szerintem attol hogy valaki ** gazdag és rohadtul sok a pénze attól még ugyan olyan normális és jo fej de az is lehet hogy hiábba van anyi pénze mégsem elég boldog apénz nem tud boldigitani az csak van de kitudja mefig egyik percben még van a másikban meg már lehet nincs atól hogy valaki gazdag vagy valaki szegényebb még ugyanugy tudnak szeretni mind ketten! mert aatól hogy gazdag téleg lehet visszahuzódó és vagy zárkózot!!! Nekem nem számit a pénz !
2011. ápr. 11. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:

sajnálom ,de igenis számít az h kinek mennyi pénze van olvass vissza egy napnyi hozzászólást majhd ha nemhihiszed 2ő napnyit.

sajnos ezenkívül nővéremnél és édesapámnál is láttam h a férfinak kell a pénzt küldenie a lánynak. a lány meg a picaját meresztenie sjajnálom ez a helyzet most sokan rámfognak írni h megsérődtek ,dehát a világ így bűködik

2011. ápr. 11. 12:08
 18/19 anonim ***** válasza:
számit a pénz, a h*lyéknek...és sajnos h*lyéből van elég.
2011. ápr. 11. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:

most hogy így belegondolok holnap lesz 5 hónapa hogy együtt vagyunk a barátommal és eddig olyan 5ezret költhetett rám. egyszer mozi, egy kávé egy üveg bor meg virág valentinnapra. én se sokkal többet rá, neki szülinapja volt, arra ment 3ezer meg én fizettem egy vacsit.

mégis tökéletesen boldogok vagyunk :)

se szegények se gazdagok mindketten tanulunk még de van munkánk, és ugyanígy működne a kapcsolat ha éheznénk és ha dúsgazdagok lennénk is :) mert szerelmesek vagyunk egymásba és semmi nem számít, ha 3 füle lenne az se

2011. ápr. 11. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!