Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire számít a pénz?
Nem számít!!:)
Első hozzászólónak meg gratulálok...
"Nekem számít,hogy a barátom n legyen "csóró" mert azzal én is lealacsonyítanám magamat,hogy egy olyannal vagyok akinek semmije sincs."
most ez mégis mi? mi az hogy nem akarod lealacsonyítani magad?
Úristen,erre mást nem tudok mondani..
Első hozzászóló:
Hogy a tsunami vinné el az összes vagyonodat...
Tudtommal minden ember egyenrangúnak születik és a pucér hátsójával hagyja el ezt a világot.Azért te nem vagy több a másiknál, mert több pénzed van.Viszont azért több a másik nálad, ha agyilag egy zöldség vagy mellette.
sajnálom ,de igenis számít az h kinek mennyi pénze van olvass vissza egy napnyi hozzászólást majhd ha nemhihiszed 2ő napnyit.
sajnos ezenkívül nővéremnél és édesapámnál is láttam h a férfinak kell a pénzt küldenie a lánynak. a lány meg a picaját meresztenie sjajnálom ez a helyzet most sokan rámfognak írni h megsérődtek ,dehát a világ így bűködik
most hogy így belegondolok holnap lesz 5 hónapa hogy együtt vagyunk a barátommal és eddig olyan 5ezret költhetett rám. egyszer mozi, egy kávé egy üveg bor meg virág valentinnapra. én se sokkal többet rá, neki szülinapja volt, arra ment 3ezer meg én fizettem egy vacsit.
mégis tökéletesen boldogok vagyunk :)
se szegények se gazdagok mindketten tanulunk még de van munkánk, és ugyanígy működne a kapcsolat ha éheznénk és ha dúsgazdagok lennénk is :) mert szerelmesek vagyunk egymásba és semmi nem számít, ha 3 füle lenne az se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!