Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyit számit a pénz?
Persze,gondolom nem hátrány ha van,de volt olyan csaj aki olyat mondott,hogy ciki ha 1-2 alap dolognál többet veszel a csajnak,mert azzal már az anyagi helyzetedet mutogatod.15-20 éves lányok válaszait várom.
Szal ha van miből,akkor nem gáz ha elkényeztetem a lányokat?És ez befolyásolja,hogy össze jössz-e a fiúval? (megdolgozok érte,nem apuci adja) 17/F
Szerintem egy lány sincs, aki ne örülne, ha a barátja kényezteti (mármint vesz nekii dolgokat).
Az csak jó, ha van miből, de ha nincs az se számít, a szerelem a lényeg. De ha van miből,a kkor mért ne? Egy két kedvességnek minden lány/nő örül.
14/L
Én 17 éves lán vagyok. Nekem az erről a véleményem, hogyha van egy összespórolt összege, ráadásul úgy hogy saját maga kereste meg akkor inkább spóroljon.
Annak nagyon nem örülnék hogy minden találkozáskor kapok valamit, mert egy idő után rosszul érezném magam, mert én nem nagyon tehetem meg azt hogy én is vegyek neki vmit mindig. Kb havonta egy egy szál virágnak nagyon tudok örülni vagy ha meghív fagyizni, vesz nekem csokit vagy esetleg vmi ruhadarabot. Ha mindig elhalmoz ajándékokkal az egy idő után unalmas is tud lenni. Ne rám költse a srác a pénzét, hanem spóroljon mert kitudja mikor lesz szükség egy drágább dologra és azt jobb megvenni saját pénzből mint anyucitól kölcsönkéregetni. Szerintem!
Totálisan egyetértek a 2. válaszolóval.
14/L
Szerintem egy iő után feszélyezve érezheti magát a lány, mert úgy érezheti, hogy 'megvásárolod' magadnak, és más kívülállók is ezt hihetik! Szóval csk óvatosan a kényeztetésel!
L/16
Szia!
Én nagyon örülök az apró ajándékoknak, kedves gesztusoknak, persze nem minden nap, csak néhanapján, amikor nem számítok rá. Egy szál rózsa, egy kis kulcstartó, vagy egy fénykép. Szerintem egy kapcsolatnak nem szabad arról szólnia, hogy ki tud többet, drágábbat venni a másiknak. Engem aggaszt, hogyha a fiú állja mindig mindennek a költségét. Természetesen néha az is nagyon jól esik, de egy idő után nagyon kényelmetlen tud lenni. Például ha elmegyünk moziba, szerintem úgy "fair", hogyha egyikünk fizeti a jegyeket, másikunk a kaját(: Nem vagyok rászorulva, hogy a pasim vegyen meg mindent helyettem és nem is várom el. Szóval jólesik a kedveskedés, de csak mértékkel, meg kell találni az arany középutat!:)
16/L
Utolsó válaszoló. Abban egyetértek hogy ha sok pénze van egy srácnak jobban tapadnak rá a csajok. De ha nincs sok pénz akkor is lehet szerelem. Igaz az én barátom még nem dolgozik, nincs saját pénze és a szüleitől se kap sokat mégis szeretem. Ott már tényleg "gázok" vannak hogyha egy felnőtt srácról van szó és nincs egy fityinge se és nem tudja eltartani a lányt.
Második válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!