Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány vok! Nemrég ismerkedtem meg egy 20 éves pasival akivel csók is volt!!! Nagyon szeretjük egymást! És azt mondta hogy kivár csak hát egy 20 éves nem nagyon várogat ám deh lehet hogy ő kivétel! A szüleim se tudják hogy járok vele mert tuti hogy kiakadnának!!! Szerintetek sok a 6 év korkülönbség ha szerejük egymást? Előre is köszi: Réka :)
2009. febr. 27. 18:07
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

A 16 éveset persze nem arra értettem hogy a sulit abba hagyom meg minden hanem csak azt hogy többet szeretnék vele együtt lenni...deh a sulit semmi esetre sem hagynám el!!!! Szeretnék persze egy rendes munkahelyet és eszemágába sincs ott hagyni a sulit!!! Ahogy te ezt megfogalmaztad és persze egy tisztességes munkát is szeretnék..:)

Deh nagyon köszönöm hogy figyelmeztettél és lehet hogy igazad van..:)

2009. febr. 27. 19:50
 22/30 A kérdező kommentje:
És szted tuti hogy velünk is úgy lesz mint a te párkapcsolatodban?
2009. febr. 27. 19:55
 23/30 A kérdező kommentje:

Hát lehet hogy megfogadom a tanácsod..:)

Ha észre veszem ezeket a dolgokat a mi párkapcsolatunkban akk minnél hamarabb prónáljuk megoldani a problémákat ha meg nem sikerül akk külön útra térünk...tényleg nagyon köszönöm..:)

2009. febr. 27. 19:57
 24/30 A kérdező kommentje:

Viszont vannak olyan helyzetek is amik hát ugye elég ritkák de lehet hogy nem mindenki mondjuk így hogy olyan türelmetlen mint te..:) Deh majd meglátjuk!!!

Nah mégegyszer megköszönöm...:)

2009. febr. 27. 20:03
 25/30 A kérdező kommentje:

Amit meg a 18 éves szülésről mondtam azt vedd úgy hogy ott se volt!!!!!! :)

Mert én nem így képzelném el az életem..:D:D

2009. febr. 27. 20:08
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rendes kislánynak tűnsz! Egészen szimpatikus vagy! De tényleg! Okosak legyetek és ha esetleg a srác is tényleg rendes, nem muszáj ám várni 16 éves korodig, hogy meglegyen az első! Úgy sem fogjátok kibírni. Elég lesz ha majd csak rádnéz és bizseregni kezd a kis puncid. Kívánni fogod majd nagyon és ő is téged. Jók legyetek szeressétek egymást. Az anyukád nem túl idős így könnyebben fogja fel majd a dolgokat kettőtök között.

Természetesen nem törvényszerű, hogy ti is úgy jártok, mint én jártam azzal a lánnyal.

Mégegyszer sok sikert!

2009. febr. 27. 20:14
 27/30 A kérdező kommentje:
Hmm...én tod még 14,15 évesen nem szeretnék szexuális életet élni csak csók és 16 éves korig semmi sem kell hameg esetleg nem akar kivárni akk ez van deh bízok benne..:) Köszönöm...
2009. febr. 27. 23:01
 28/30 A kérdező kommentje:
A szüleim meg úgyse értenének meg, és ha elmondanám tuti hogy minden lépésemet követnék 16 éves barátokról tudtak és azt engedték is bizonyos határok között deh ha egy 20 évest hallanának kilennének akadva így is sok udvarló akad és anyum nagyon félt ami persze érthető is...:) várok még félévet vagy 1-et hogy elmondjam a szüleimnek.:)
2009. febr. 27. 23:05
 29/30 A kérdező kommentje:
Egyebként anyum 34 éves apum 40 és köztük is 6 év a korkülönbség..:)
2009. febr. 27. 23:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és nem értem mi ebben a kivárásban olyan nagy szám.. Én még úgy fogom fel hogy bőven ráér még :DD
2011. ápr. 5. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!