Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 6 év korkülönbség?
A 16 éveset persze nem arra értettem hogy a sulit abba hagyom meg minden hanem csak azt hogy többet szeretnék vele együtt lenni...deh a sulit semmi esetre sem hagynám el!!!! Szeretnék persze egy rendes munkahelyet és eszemágába sincs ott hagyni a sulit!!! Ahogy te ezt megfogalmaztad és persze egy tisztességes munkát is szeretnék..:)
Deh nagyon köszönöm hogy figyelmeztettél és lehet hogy igazad van..:)
Hát lehet hogy megfogadom a tanácsod..:)
Ha észre veszem ezeket a dolgokat a mi párkapcsolatunkban akk minnél hamarabb prónáljuk megoldani a problémákat ha meg nem sikerül akk külön útra térünk...tényleg nagyon köszönöm..:)
Viszont vannak olyan helyzetek is amik hát ugye elég ritkák de lehet hogy nem mindenki mondjuk így hogy olyan türelmetlen mint te..:) Deh majd meglátjuk!!!
Nah mégegyszer megköszönöm...:)
Amit meg a 18 éves szülésről mondtam azt vedd úgy hogy ott se volt!!!!!! :)
Mert én nem így képzelném el az életem..:D:D
Nagyon rendes kislánynak tűnsz! Egészen szimpatikus vagy! De tényleg! Okosak legyetek és ha esetleg a srác is tényleg rendes, nem muszáj ám várni 16 éves korodig, hogy meglegyen az első! Úgy sem fogjátok kibírni. Elég lesz ha majd csak rádnéz és bizseregni kezd a kis puncid. Kívánni fogod majd nagyon és ő is téged. Jók legyetek szeressétek egymást. Az anyukád nem túl idős így könnyebben fogja fel majd a dolgokat kettőtök között.
Természetesen nem törvényszerű, hogy ti is úgy jártok, mint én jártam azzal a lánnyal.
Mégegyszer sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!