Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány vok! Nemrég ismerkedtem meg egy 20 éves pasival akivel csók is volt!!! Nagyon szeretjük egymást! És azt mondta hogy kivár csak hát egy 20 éves nem nagyon várogat ám deh lehet hogy ő kivétel! A szüleim se tudják hogy járok vele mert tuti hogy kiakadnának!!! Szerintetek sok a 6 év korkülönbség ha szerejük egymást? Előre is köszi: Réka :)
2009. febr. 27. 18:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézd... Én csak magamből indulok ki (a 22 éves srác vagyok), én tuti kivárnám... Most is várok éppen, szeretem ezt a lányt, és bármeddig képes lennék várni rá... :)
2009. febr. 27. 18:36
 12/30 A kérdező kommentje:
értem...:) Köszi...=)
2009. febr. 27. 18:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit... Remélem boldogok lesztek együtt... :)
2009. febr. 27. 18:58
 14/30 A kérdező kommentje:

Hát én már most úgy érzem hogy boldogok vagyunk!!:)

És remélem így is marad!!!

Köszi!

2009. febr. 27. 18:59
 15/30 anonim ***** válasza:

Aúúú már megint a várakozás!! Miért kell várni?? Miért??

A kérdésedre válaszolva: Természetesen sok a 6 év ebben az életkor párosításban. Nehéz kimondani, de ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövőt. Csináltam ilyet tapasztalatból beszélek! Nem akarok rosszat se neked se a srácnak!

19 voltam amikor a csaj 15-öt töltötte. Isteni szerető volt, de amikor el akartunk menni valahova természetesen nem engedték. Aztán már elkezdték volna engedni, de én meguntam a hol nálunk, hol náluk, esetleg a közeli városba el lehet menni, de 8ra itthon kell lenni tipusú kapcsolatot. Azért 1,5 évet így is elmaszatoltunk.

A végén azért elmondtam az anyjának, hogy nem csak éjszaka lehet ám szexelni... azt meg leverte a víz. Nagyon naiv volt... Mellettem nem kellett volna félteni a csajt nagyon vigyáztam rá és ezt ők is tudták!

2009. febr. 27. 19:28
 16/30 A kérdező kommentje:
Ahha értem...hát figyi azért kell várni mert 14 éves vok és ez még fiatal deh én ezt már magamban eldöntöttem és pasimmal is hogy 16 évesen vagy 15 sztem rengeteget fogunk talizni és 16 évesen már szeretnék mindíg vele lenni ls ebbe a szüleim se tudnak majd beleszólni ha nagyon szeretni fogjuk egymást és már most halálsoan szertjük egymást! Am köszönöm!!:)
2009. febr. 27. 19:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Deh viszont a szülőket is meglehet érteni hogy féltik egyetlen lányukat..:) Deh ha már nagyon szeretik egymást semmi se szólhat közbe..:)
2009. febr. 27. 19:38
 18/30 anonim ***** válasza:
89%

Értem. Szépen megtervezted. Majd 18 évesen eljegyez és 22 évesen feleségül vesz. 24 évesen szülöd az első gyereket, majd 25 évesen a másodikat, esetleg ikrek, hisz volt a családban már, most is bejött. 30 évesen visszmész dolgozni. A gyerekek nőnek. A két kislány 50 évesen lesztek nagyszülök. 76 évesen sikerül dédszülőknek lenni. 92 éves korban haltok majd meg, a szerető család körében.

Egy 20 éves ereje teljében lévő srác nem fog várni 2 évet, ezt felejtsd el. Mondjuk most!

2009. febr. 27. 19:42
 19/30 A kérdező kommentje:
És ha a szüleim megismerik majd a pasimat és ők is észreveszik hogy egy nagyon rendes pasi meg minden akk ők is jó szemmel fogják majd nézni ezt a dolgo legalábbis remélem deh érthető hogy féltenek még most..Az én anyukám is 18 évesen szülte meg a báttyámat és ha ő elkezdhette meg minden akk én miért ne,?? persze nem a gyerekről van itt szó hogy 18 évesen hanem hogy 16,15 évesen azért már nagyon sokat szeretnék vele lenni és ha nem is 15 évesen de 16 évesen sztem már megfogják engedni a szüleim...hogy egyre többet legyünk együtt és ha szeret a pasim akk biztos kivár...:)
2009. febr. 27. 19:44
 20/30 A kérdező kommentje:
Értelek hát lehet hogy igazad van majd meglátjuk hamg nem vár akk úgyse szeretett igazán szval akk meg ez van.... Köszönöm ez is hasznos volt számomra!!!:)
2009. febr. 27. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!