Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 6 év korkülönbség?
Hát én már most úgy érzem hogy boldogok vagyunk!!:)
És remélem így is marad!!!
Köszi!
Aúúú már megint a várakozás!! Miért kell várni?? Miért??
A kérdésedre válaszolva: Természetesen sok a 6 év ebben az életkor párosításban. Nehéz kimondani, de ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövőt. Csináltam ilyet tapasztalatból beszélek! Nem akarok rosszat se neked se a srácnak!
19 voltam amikor a csaj 15-öt töltötte. Isteni szerető volt, de amikor el akartunk menni valahova természetesen nem engedték. Aztán már elkezdték volna engedni, de én meguntam a hol nálunk, hol náluk, esetleg a közeli városba el lehet menni, de 8ra itthon kell lenni tipusú kapcsolatot. Azért 1,5 évet így is elmaszatoltunk.
A végén azért elmondtam az anyjának, hogy nem csak éjszaka lehet ám szexelni... azt meg leverte a víz. Nagyon naiv volt... Mellettem nem kellett volna félteni a csajt nagyon vigyáztam rá és ezt ők is tudták!
Értem. Szépen megtervezted. Majd 18 évesen eljegyez és 22 évesen feleségül vesz. 24 évesen szülöd az első gyereket, majd 25 évesen a másodikat, esetleg ikrek, hisz volt a családban már, most is bejött. 30 évesen visszmész dolgozni. A gyerekek nőnek. A két kislány 50 évesen lesztek nagyszülök. 76 évesen sikerül dédszülőknek lenni. 92 éves korban haltok majd meg, a szerető család körében.
Egy 20 éves ereje teljében lévő srác nem fog várni 2 évet, ezt felejtsd el. Mondjuk most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!