Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok a 6 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lány vok! Nemrég ismerkedtem meg egy 20 éves pasival akivel csók is volt!!! Nagyon szeretjük egymást! És azt mondta hogy kivár csak hát egy 20 éves nem nagyon várogat ám deh lehet hogy ő kivétel! A szüleim se tudják hogy járok vele mert tuti hogy kiakadnának!!! Szerintetek sok a 6 év korkülönbség ha szerejük egymást? Előre is köszi: Réka :)
2009. febr. 27. 18:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok még a te korodban, a fiú meg már máshoz van szokva, te meg csak most kezdesz élni, bulizni, stb. Pár év múlva nem lenne sok, 18 - 24, 20 - 26, bár próbáljátok meg. Ha mást nem, tapasztalatot nyersz.
2009. febr. 27. 18:11
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Így soknak tűnik, de két év múlva már nem fog sztem... És ha tényleg szeret, nem csak mondja, akkor kivár...
2009. febr. 27. 18:12
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát így azért még sok! Nem biztos, hogy mind a ketten ugyanazt akarjátok ettől a kapcsolattól! De azért próba szerencse! ;)
2009. febr. 27. 18:18
 4/30 anonim válasza:
40%
Nem sok.Én 15 vagyok,a barátom 22...Engem is mindenki lehurrogott érte,de az a lényeg,hogy megértsétek egymást.Viszont minden kis probléma fokozottan fog rátok hatni a korkülönbség miatt,pl. lehet hogy más pár nem veszne össze olyanon,mint amin ti össze tudtok veszni.Ez egy kicsit zavaró és macerás,de túl lehet élni.:)Sok sikert.A szüleidnek pedig mondd el,meg kell hogy bízzanak benned.
2009. febr. 27. 18:18
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komikat nagyon sokat számítanak, sztem is így van hogy így még soknak tűnik de 1-2 év múlva nem lesz az és nagyon szeretjük egymást, és beszélgettem az anyukájával is és azt mondta hogy ő olyan hogy kivár meg minden és az anyukája csak ismeri..és ő is mondta hogy kitud várni sztem az a lényeg hogy szeretjük egymást..:)
2009. febr. 27. 18:21
 6/30 A kérdező kommentje:
Jah és 14 éves vok deh mindenki szerint kinézek 16-nak és a pasim szerint jobb a gondolkodásom mint egy 14 évesnek szval megértjük egymást..:)
2009. febr. 27. 18:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 vagyok, és nagyon szeretek 1 lányt aki 16... Mindjárt 17... Így nem olyan sok... De sztem ti még várjatok pár évet...
2009. febr. 27. 18:25
 8/30 anonim ***** válasza:
58%
En is 14 eves lany vagyok es a pasim pedig 21 eves.Nyugi nekem se orult anyam de mar hozzaszokott.Nem a kor szamit
2009. febr. 27. 18:28
 9/30 A kérdező kommentje:
1,2 évet még tuti várunk ha tényleg kivár és addig csak csók lesz semmi más utána meg majd jönnek a dolgok ... ha tényleg kivár mert azért furi de bízok benne..:D
2009. febr. 27. 18:30
 10/30 A kérdező kommentje:

Sajna a szüleimnek nem fogom tudni elmondani mert tuti hogy nagyon kiakadnának és mindenhova követnének ezt majd csak 1-2 év múlva mondom el ha addigra tényleg eggyütt leszünk...

Deh szerintetek van rá esély hogy tényleg vár még 1-2 évet mert ritka az ilyen deh ő azt mondta hogy komolyan kivár...:)

2009. febr. 27. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!