Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtak a barátnőm szülei a kor különbség miatt és el akarják tőlem "tiltani"! Szerintetek is sok? Többi lent
Én 1 hónap múlva 20 éves leszek a barátnőm pedig 14,5 éves!
Viszont tényleg szeretem és nem a szex miatt kell. Tényleg szeretem ,de a szülei nem hiszik el :/
És el vagyunk "tiltva egymástól".
Persze ugyan úgy találkozunk csak nálam.
Szerintetek is sok? Vagy csak a szülei reagálják túl? Mit tudnék tenni ,hogy megváltozzon a vélemény rólam? (főleg az apja akar megölni:S "hogy ne nyúljak az ő is kislányához":S
köszönöm előre is
19F
13:38
nem fogom elhagyni csak kíváncsi voltam a véleményekre :)
Bírom ezt a nagy társadalmi ellenállást. Nem azt mondom hogy helyes amit csinálnak, de amolyan Robin Williams módjára álljunk már fel az asztalra is egy kicsit. Nem is oly túl régen ez már az előre megtervezett házasságok kivitelezésének kora volt. Ahhoz képest egy 6 hónapos kapcsolat azért nem lassítja le a Földet.
Az emberek szeretnek villámgyorsan ítélkezni sokmindenben anélkül hogy felpörgetnék egy kicsit a tekervényeket.
,,13:58-as" vagyok, ismét. :D
Már pedig ez után a komid után: ,,akkor szerintetek szakítsak vele?:S
én vagyok az 1. barátja és már 6 hónapja együtt vagyunk.
össze törném a szívét..:(" nagyon úgy tűnt a dolog, hogy képes lennél szakítani, tehát ebből másra nem tudok következtetni, csak hogy nem annyira fontos neked a leányzó.
A többieknek viszont igazuk van. Nekem sem azzal lenne problémám szülőként, hogy 6 vagy 7 év korkülönbség van köztük, hanem hogy a gyerek 13 éves. Ha 16 lenne, a fiú pedig 22, akkor teljes mértékben elfogadnám. De így...
Maradj mellette, ha annyira szereted, és bírd ki ezt a dolgot. Meg sem kottyanna, ha valóban szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!