Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtak a barátnőm szülei a kor különbség miatt és el akarják tőlem "tiltani"! Szerintetek is sok? Többi lent
Én 1 hónap múlva 20 éves leszek a barátnőm pedig 14,5 éves!
Viszont tényleg szeretem és nem a szex miatt kell. Tényleg szeretem ,de a szülei nem hiszik el :/
És el vagyunk "tiltva egymástól".
Persze ugyan úgy találkozunk csak nálam.
Szerintetek is sok? Vagy csak a szülei reagálják túl? Mit tudnék tenni ,hogy megváltozzon a vélemény rólam? (főleg az apja akar megölni:S "hogy ne nyúljak az ő is kislányához":S
köszönöm előre is
19F
Amikor ismerkedtem vele azt hittem 16.
de aztán nagyon megkedveltem és már nem számított a kora.
Ez tényleg sok. Nem az abszolút különbség, hanem a relatív. 3 év múlva már rendben lenne. Épp a minap találkoztam egy lánnyal, aki tetszett, majd kiderült, hogy 15 éves. Én 24 vagyok. Elhiszem, hogy a te csajod is kinéz 17-18-nak, talán értelmes is, kedvelitek is egymást. De szerintem ilyenkor érdemes engedni a társadalmi nyomásnak, és várni néhány évet. Különben nemcsak a csaj szülei, hanem a te haverjaid is hülyének fognak nézni. Rajtad fog mindenki röhögni, és még évek múlva is felröhög majd a baráti társaságod, amikor elsétál mellettetek az utcán egy 10 éves. Nagy bátorság kell hozzá, de ha tényleg annyira belé vagy zúgva, akkor állíts oda a fater elé, és mondd meg, hogy megértetted, és jelölje meg azt a korhatárt, amikor már hozzáérhetsz a lányához. Addig tiszteletben tartod a szülői autonómiát. Ezzel szerzel magadnak egy pirospontot a faternál és később, néhány év múlva, gond nélkül kúrogathatod majd a lányzót.
De ismétlem: 20-14 az gáz.
akkor szerintetek szakítsak vele?:S
én vagyok az 1. barátja és már 6 hónapja együtt vagyunk.
össze törném a szívét..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!