Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kajak lúzer vagyok? :D
Figyelt kérdés
19 éves vagyok,nincs barátnőm,szűz vagyok,és a héten elbuktam 200e forintot sportfogadáson.2011. ápr. 3. 22:24
21/29 anonim válasza:
Nem kell hozzá shemale-nek lenni, engem péntek este kúrt egy meg:D
Ez alatt azt értem, h totál ő irányít, neked totál kuss van:D
Mondjuk csak 10 évvel idősebb volt, tisztelni kell az időseket:D
22/29 A kérdező kommentje:
Meglengetni?:D:D:
Dehogy,én csóriskodni szeretek a legjobban:D
Imádom mikor elmegyek apróval vásárolni,és a hátam mögött mindenki kikacag,szeretek vacilálni 20-30 ft-on 2-3 percig:D:D:D
2011. ápr. 3. 22:47
23/29 anonim válasza:
Neve, címe, telefonszáma nincs meg?:D
24/29 anonim válasza:
Azért vagy lúzer mert lúzernek tartod magad, a többi nem vészes, ha maradt még pénzed:D
25/29 anonim válasza:
2 hónapja még szűz voltam, csaj nélkül, nem volt sulim se munkám. Jelenleg pótolom a lemaradást szex téren a szerelmemmel, aki elég profi ezen a téren is xD és lett egy nagyon tuti, komoly melóm :D Ilyen ez az élet...
18/f
26/29 anonim válasza:
Jó hogy megvan:D
De nem kiadó, van férje:D
28/29 anonim válasza:
én is azt halottam a 30 év fölötti nök úgy megbasznak, mintha az utolsó baszásuk lenne!!
29/29 anonim válasza:
Az előbb már elmondtam mit csinálj:D
Költs a külsődre meg a csajokra aztán cső, úgy is leszopnak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!