Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kajak lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kajak lúzer vagyok? :D

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,nincs barátnőm,szűz vagyok,és a héten elbuktam 200e forintot sportfogadáson.
2011. ápr. 3. 22:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

hát, remélem attól nem vagyunk lúzerek.

èn 20 éves vagyok, szűz és nem fogom itt mondani mennyi pénzt elbuktam, nem sportfogadáson, az lenne a jobbik eset.

2011. ápr. 3. 22:33
 12/29 A kérdező kommentje:
Így összejött ezen a héten,volt pár tuti meccs arra tettem 150-et:D Ezek nem jöttek be,na mondom akk még 50 már ennek úgyis mind1 alapon,és az is elment:D:D:
2011. ápr. 3. 22:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Mit kérsz cserébe, 99%-os?
2011. ápr. 3. 22:35
 14/29 anonim ***** válasza:

Hat nem vagy luzer, mert ahhoz, hogy nyerj bukni is kell.

En is sokat buktam az eletben, de ha tehetnem es visszaforgathatnam az idöt, akkor azt a penzt amit a Nök hajkuraszasara költöttem, inkabb vettem volna kaparos sorsjegyet.....kurv@anyamat gazdag lennek!

Most meg, 1 eve nincs csajom, elötte persze halalra kefeltem magam akivel csak tudtam, de hat valtoznak az idök. Most inkabb lennek szüz, mert nem lenne enynire kefelhetnekem.

2011. ápr. 3. 22:36
 15/29 anonim ***** válasza:
22:35-ös nemedtől függ:D
2011. ápr. 3. 22:37
 16/29 A kérdező kommentje:

Engem igazából a pénz annyira nem izgat,ergo nem érdekel:D

Jobban bánt a szűzesség dolog:D

2011. ápr. 3. 22:37
 17/29 anonim ***** válasza:

De annyi pénzzel, h hogy nem tudsz becsajozni?

A külsődre fordítsd a felét, a másikat meg a csajokra, tuti megkúr valamelyik:D

2011. ápr. 3. 22:40
 18/29 anonim ***** válasza:
Bebaszna, ha valamelyik csaj megkúrná:D bár lehet SHEMALE:D
2011. ápr. 3. 22:41
 19/29 anonim ***** válasza:
Hát am jah, ha már van pénzed, akkor úgyis találsz csajt, Elég meglengetni, 10-ből 9 ráharap... :)
2011. ápr. 3. 22:42
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem tom ilyen csajozás terén nem szeretek ezzel a pénz dologgal jönni.Egyszerűen sztem azért mert nem járok el sehová sem,nem járok bulizni,egyszóval semmit sem.:D:D
2011. ápr. 3. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!