Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha ilyet kapnátok egy lánytól mit reagálnátok?
Nos, először is én nehezen kezdek kapcsolatokat, de már unom azt, hogy folyton csak várok, hátha történik valami, ezért írtam egy ilyet:
Szia!
Ha ezt a papírt tartod a kezedben, akkor az csak azért lehet, mert odaadtam neked :)
Na jó térjünk a lényegre. Nekem nincs barátom. És TE szimpatikus vagy, és hát csak reménykedem, hogy nem fölöslegesen kapod ezt a lapot. Az az igazság, hogy nehezen ismerkedem, és azért találtam ki ezt az izét :) Szóval ha úgy gondolod keress meg facebookon!
És természetesen odaírnám a nevem! Szóval ha egy lány egy ilyen papírt nyomna a kezetekbe hülyének néznétek? Jó és rossz véleményt is akarok!
szerintem ez tök jó:D és az izét mindenképp írd bele, attól csak aranyosabb lesz:D de télleg beszélhetnél vele csak simán, élőben is:D akármint mondhatsz, nem fog elküldeni meg semmi:D nektek sokkal könnyebb, mint nekünk leszólítani egy lányt:D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!