Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha ilyet kapnátok egy lánytól mit reagálnátok?
Nos, először is én nehezen kezdek kapcsolatokat, de már unom azt, hogy folyton csak várok, hátha történik valami, ezért írtam egy ilyet:
Szia!
Ha ezt a papírt tartod a kezedben, akkor az csak azért lehet, mert odaadtam neked :)
Na jó térjünk a lényegre. Nekem nincs barátom. És TE szimpatikus vagy, és hát csak reménykedem, hogy nem fölöslegesen kapod ezt a lapot. Az az igazság, hogy nehezen ismerkedem, és azért találtam ki ezt az izét :) Szóval ha úgy gondolod keress meg facebookon!
És természetesen odaírnám a nevem! Szóval ha egy lány egy ilyen papírt nyomna a kezetekbe hülyének néznétek? Jó és rossz véleményt is akarok!
Akinek van szíve, az oda lesz, csak tényleg név meg telószám. Legyen egyértelmű.
Akinek nincs és kiröhög, az nem is érdemli a szívedet.
Azt hogy "gyerekes", az a fránya agyon intellektualizált elme mondja, nem szabad(na) rá hallgatni.
A szív az gyermeki.
Mondom ezt, 140-es iq-val.
Én csak egy szál rózsát kaptam, és majd meg bolondultam hogy kitől. Utólag úgy sejtem, pont egy 20 évestől.. :)
12:01-voltam ismét
Én csak biztatni tudlak.
Na átírtam... és ilyen lett:
Szia!
Ha ezt a papírt tartod a kezedben, akkor az csak azért lehet, mert odaadtam nekedJ
Na jó térjünk a lényegre. Nekem nincs barátom. TE szimpatikus vagy, és hát csak reménykedem, hogy nem fölöslegesen kapod ezt a levelet. Az az igazság, hogy nehezen ismerkedem, és ezért megírtam ezt. Szóval ha gondolod keress rámJ
Facebook: ...
tényleg telefonszámot nem akarok beleírni... mert mi van ha kiadja olyanoknak... ://
Sztem ne halgass azokra, akik szerint ez gáz! Szerintem egyáltalán nem gáz!
Tudod mi a gáz? Amikor tetszik neked valaki, de nem mered neki elmondani, hanem tűrögeted a hajad, tördeled a kezed, kacsintgatsz meg ilyenek!
Szerintem ez egy teljesen normális dolog, amin gondolkodsz, és azt mondom hogy lépd meg nyugodtan! Én ha ilyet kapnék egy lánytól - most bármennyire is meglepő - értékelném, hogy érett, felnőtthöz hasonlóan gondolkodik, mert nem kertel, hanem megmondja mi a helyzet. Szerintem ez pont az érettség jele, nem az éretlenségé!
Sok sikert az "akciódhoz"! ;)
21/f
Én is örülnék, ha ilyet kapnék egy lánytól, aranyos ötlet és nincs benne semmi gáz, egy próbát mindenképpen meg ér!
Sok sikert aranyos lány!
22 f
Hülye ötlet. Elbízza magát a fiú, könnyű prédának fog tartani. Elrontod ezzel a kapcsolatdinamikát. :)
Szemezz vele, mosolyogj rá! Ha neki is szimpatikus vagy, és olyanja van, akkor majd odajön ő. Ha nem jön, akkor:
-rosszul szemezel
-nem tetszel neki
-van valakije
-elég volt neki a flört is éppen
Ha én kapnék tőled ilyen papírt, és ha tetszenél, akkor odamennék hozzád, és megkérdezném, hogy néma vagy-e, vagy miért írtad.
"Szemezz vele, mosolyogj rá!"
Na sztem pont ez a gyerekes, ahelyett hogy kerek perec le lenne rendezve a dolog. Bár ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!