Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Ti eltiltanátok a lányotokat ilyen helyzetben? Többi lent
Van egy 14 éves lányom. Eddig nem volt barátja aminek bevallom nagyon örültem eddig..szóval a szitu a következő: jövök haza fele a kocsival pirosat kapok. Jobbra nézek és azt látom hogy a lányom csókolózik egy fiúval..aki már inkább férfinek néz ki.
Zöld lesz tehát tovább hajtok.
Haza jön a lányom és elmondom neki ,hogy tudom hogy van barátja.
és megkérdem,hogy miért nem mondta el?!
Nem válaszolt. Aztán megkérdeztem mióta tart a kapcsolat?!
erre azt mondja 5 hónapja. Nagyon megdöbbentem.
Megkérdeztem hány éves a fiú!?
erre megint nem felet semmit. És mondtam neki ,hogy mondja már el!
azt mondta : "oké te kérted" 20 éves
Na itt azt hittem majdnem elájulok.
a kérdéseim: Miért nem mondta el a lányom ,hogy van barátja? És szerintetek ne tiltsam el tőle? nagyon zavar az a kór különbség..félek ,hogy már lefektette..mit tegyek?
Ja és ezután fölszaladt a lányom és magára zárta az ajtót. Azóta nem beszéltünk.
Bocsánat egy kicsit hosszú lett.
48/nő
Szerintem esélyes, hogy nem foglalkoztál vele eleget, és hozzászokott, hogy úgyse érsz rá az ügyeire, vagy pedig félt, hogy megharagszol, meg se próbálod megérteni
Mielőtt azon gondolkodsz, hogy eltiltod, kérd meg, hogy mesélje el, hogyan ismerkedett meg ezzel a fiúval, hogyan jöttek össze. Neked ő mindig a kislányod lesz, de gondolj bele, hogy az a 20 éves srác is lehetne a fiad, most hiába számít ő elv "felnőttnek". Igen, egy 20 éves fiú sokkal érettebb ált mint egy 15 éves, de neked ő is simán gyerek még. És adj egy esélyt a srácnak, hogy megismerd, lehet tők rendes, és csak a lányodnak teszel rosszat ha eltiltod
Amúgy meg aki azzal jön, hogy hát azért történt ez, mert rosszul nevelték ezt a lányt, hát ki kell ábrándítsam, nem csak azon múlik. Amikor én közöltem anyámmal, hogy hát igen, összejöttem egy sráccal (első és jelenlegi barátommal), és említettem, hogy aludt nálam, anyám izgatottan és bolddogan kérdezte: "Hát akkor te is már túl vagy rajta?" Tiszta csillogó szemekkel. Hát én aszittem meghalok ott... Jó igaz, én már 20 éves voltam, de ez a hozzállás akkor is kiakasztott, főleg, mivel nem feküdnék le valakivel 2 hónap ismetség után, és nem igaz, hogy anyám ennyire nem ismer... Hanem éppenhogy szeretnék várni az esküvőmig, ahogy a barátom is.
01:17 vagyok
csak elfelejtettem mondani, hogy anyám nekem fiatal korom óta mondogatta, hogy milyen jó lesz ha lesz valakim, és hogy azzal jó igazán együttlenni (szexuálisan is értve), akit szeretsz is
de ezt olyan 15 éves korom óta ha nem korábban már
nah ehhez képest én meg házasságig várni szeretnék, úgyhogy ennyit a nevelésről tényleg
meg még tényleg annyi, hogy szerintem adnod kéne annyi bizalmat a lányodnak, hiába 14 éves, hogy nem alapból elítéled, hogy csak rosszul választhatott, hanem meghallgatod, és megismered a srácot mielőtt bármit elkönyvelsz (és ne hord le meg ne hibáztasd a lányod, mert az nem fog segíteni, ami megtörtént az megtörtént)
Kedves kérdező!
ne tiltsd el a lányodat a pasitól, mert azzal többet ártasz, mint használsz. Most még tudsz változtatni a kapcsolatotokon és egy olyan kapcsolatot tudsz kialakítani a lányoddal, hogy megbízzon benned teljesen.
Az én anyámmal ezt nem tudtam megtenni.
19! éves voltam, mikor megismerkedtem egy 26éves pasival, aki ráadásul 6centivel alacsonyabb volt tőlem. Egyszer volt kint nálunk a srác, akkor mikor nem voltunk még együtt. De anyám már akkor ellenezte ezt a kapcsolatot. Mikor meg megtudta, hogy együtt vagyunk(természetesen nem tőlem), bezárt a szobába, nem mehettem el a barátnőimmel sétálni, bulizni stb. nehogy vele találkozzak. Mégis megoldottam. Suli helyett hozzá mentem ki. 1,5évig így is együtt voltunk. De ha bármi problémám is van, nem merek anyámhoz menni, mert tudom, hogy kiakad. 2hetet késett a mensim(akkor jöttem össze egy másik sráccal) és máris olyanokat vágott a fejemhez, hogy piszkos büdös kur.a, meg ri.anc vagyok meg ilyenek. Nagyon jól esett és helyre tette a lelki világomat. Elárulom, hogy nem bízok magamban, nem érzem magam teljes értékű embernek, mert akármit csinálok anyámnak sosem felelek meg. Még most 22 évesen sem, mikor dolgozok, munka mellett tanulok(kitűnő eredménnyel) és így sem akar elfogadni.
Ha lehet Te ne tedd ezt a lányoddal és ne keserítsd meg ennyire az életét. Még most tudsz változtatni a helyzeten, de később teljesen el is veszítheted a lányod bizalmát. Sajnos én már sosem fogok megbízni anyámban, és inkább megyek egy idegenhez mint hozzá. és véleményem szerint ez egy anya legfőbb szégyene, hogy nem bízik meg benne a gyereke.
Bocsi ha hosszú lett, vagy nem teljesen a kérdésedre válaszoltam, de talán a lényeget érteni fogod.
22/l
Hagyd Őket együtt, de legyenek kikötéseid. Ha gyökér a srác az úgyis kiderül és szakítanak majd. Srácot hívd fel magatokhoz és teszteld le.
Lányodnak inkább a védekezésről kellene beszélned meg arról, hogy a barátja rosszul járhat, ha ilyen fiatal lánnyal kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!