Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex baleset HELP! Nagyon CIKI?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2 hete vagyunk együtt és hát már nem bírtunk tovább,hogy ne essünk egymásnak(szóval lefeküdtünk).De nekem egy kis malőröm volt ami szerintem nagyon gázos.Mivel én még előtte szűz voltam nem vettem észre,hogy benn sincs a szerszám(gondolom értitek),és úgy mentem el.A végén nagyon gáz volt mert mondta a barátnőm,hogy 'Hát drágám az a nagy baj,hogy be se tetted és ugy mentél el".Gondolhatjátok milyen ciki volt:S.
Egyéb tényezők:-a "szex" kb.2-4 percig tartott
2011. márc. 28. 17:55
11/19 anonim válasza:
ciki, bazz azt hiszed mindenki profin kezdi? Majd a tizedik alkalommal már tudod mi a dörgés, ebből végképp ne csapj ügyet. Ahelyett, hogy itt siránkozol, menj és gyakorolj :D Hajráááá
12/19 anonim válasza:
Látod ezért van az, hogy a katonák éleslövészet előtt vaktölténnyel gyakorolnak.
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán tudod melyik a pina?
14/19 anonim válasza:
Igen, ciki. Viszont ha az első volt, akkor nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni, legközelebb fogd meg és helyezd be a punciba a szerszámodat, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott mozogsz, ahol kell. :D
15/19 anonim válasza:
Hát a barátnőd meg igazán segíthetett volna becsusszanni...
17/19 A kérdező kommentje:
hát elvileg és gyakorlatilag is igen
2011. márc. 29. 16:28
18/19 anonim válasza:
nem baj az. gyakorlat teszi a mestert,jó pap holtáig tanul,roma sem 1 nap alatt épült fel, de nem azért a csajod szólhatott volna neked hogy izé tudod...és köv alkalmat tervezitek? nem görcsölsz 1 kicsit? köv alkalommal tedd be keményen neki akkor bizti nem lesz gond.
19/19 anonim válasza:
mondd neki, hogy segítsen, ez ugyanúgy az ő hibája is! Annyi sütnivalója lewhetne neki is, hogy még időben szól, ezt ő érzi jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!