Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éve vagyunk a barátommal, szerintetek is korai még a szex? (lent)
nyomorékok vagytok mindketten..
mi ez a hülyeség h szüzen haltok meg?
még nászéjszakán se legyetek együtt!
barmok.
fel kéne ismerni h ez már a 21.század, idióták..
szerintem csináld azt, amit te jónak érzel! ha te a nászéjszakán szeretnéd elveszíteni, akkor veszítsd el akkor! és hülyeség, hogy a férfi nem vár, ha szeret, és nem csak a szexért van veled, akkor igenis megvár!
én férfi vagyok, barátnőmmel mindketten a nászéjszakán akarjuk az elsőt (ráadásul mi is leszünk egymásnak az elsők), így nálunk szerencsére nincs ebből probléma, hogy az egyik akarja, a másik nem.
ha már a jegyese vagy, olyan nagyon sok idő nem fog eltelni a nászéjszakáig, annyit még tudsz várni szerintem. ha az az álmod, hogy akkor legyen az első, ne add fel, pláne, hogy ilyen közel van!
F
Mi az, hogy korai? Minimum 7 évet kéne várni! Amúgy meg szánalmas idióták vagytok mindketten. Normális ember nem akar a nászéjszakáig várni, ez már nem a középkor. Elcsépelt, de igaz, hogy cipőt sem veszünk anélkül, hogy felpróbálnánk és még akkor sem biztos, hogy megvesszük az elsőt. És mi van, ha utána jösztök rá, hogy nem illetek össze? Mert a szex fontos része egy kapcsolatnak, hiába állítják az ellenkezőjét.
Amúgy valami szektások vagytok vagy mi? Mert akkor érthető, hogy gyerekkorotok óta kimosták az agyatokat, hogy a szex bűn meg az ehhez hasonló baromságokkal. Egyébként az is biztos, hogy én két hónapnál többet egyetlen csajra sem várnék. Sőt még annyit se.
előzőnek:
legalább értelmes lennél, ha kötekedsz! dobálózol itt a szektákkal...a vallás nem azt mondja, hogy a szex bűn, hanem azt, hogy a házasság előtte szex az.
"a vallás nem azt mondja, hogy a szex bűn, hanem azt, hogy a házasság előtte szex az."
na és annak több értelme van?
Az, hogy a nászéjszakán szeretnél vele először lefeküdni vele szerintem egy nagy hülyeség.
Oké értem én gondolom romantikus dolognak találod, de gondolj bele, hogy mivel mind a kettőtöknek ez lesz az első valószínűleg nem lesz a legtökéletesebb, talán még jónak sem lesz nevezhető.
Már 1 éve együtt vagytok és nem feküdtetek még le egymással mert te ezt egy bizonyos "feltételhez"(nászéjszaka) kötöd.
Egyértelmű hogy agyon szeret téged hiszen ő ezt tiszteletben tartja.
Azonban nézd a másik oldalt is. Persze hogy már nagyon szeretne veled lefeküdni, hiszen egy férfinek vannak bizonyos igényei, amit miattad kénytelen elfojtani.Emiatt viszont nagyon szenvedhet.
Nem vagytok már gyerekek és véleményem szerint ha lefekszel vele nem fog kevésbé szeretni téged utána, sőt.
Ennek a kikötésemnel az oka abból ered,hogy a mi családunkban ez a hagyomány,szokás és szerintem ebbe nincs semmi gáz.Az én gyerekemet is igy fogom nevelni ha betartom és tovább viszem énis a hagyományunkat.
De mivel a válaszolók 90%-a azt irta,hogy adjam oda a páromnak magam ...ezért szerintem még ma lefekszek vele.De nagyon félek és lelkiismeret furdalásom lesz,hoggy a családi hagyományt nem tartotttam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!