Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éve vagyunk a barátommal, szerintetek is korai még a szex? (lent)
hogy micsoda? 1 éve...hogy birtátok eddig?
mi a barátommal pár nap után együttvoltunk és már 2 éve együtt vunk
L/19
hehehe jó vicc
EGY ÉV egy pasinak már egy hónap is az örökkévalóság, ne viccelj már
mi van ha 5 év múlva házasodtok?
kicsicsillag ne hehehe-zzél mert nem tudom ebbe a kérdésbe van e vicc(szerintem nem).És ha téged is szeretne a barátod ő is kibírná.És biztos ,hogy nem 5év mulva házasodunk mivel már a jegyese vagyok:)
Hozzáteszem mind a ketten szüzek vagyunk és nekem ő az első pasim ahogy neki is én vagyok az első...
Ó, ismét két elveszett kisbárány.
Ha 13 éves lennél, azt mondanám korai.
De egy 18/25 éves párnál korrekt.
Nálad szerintem teljesen korrekt hogy szűz vagy, nem is kell tiniként ágybabújni, de a barátod 25 évesen... az már kicsit érdekesebb. És megértem hogy már nagyon szeretne testi kapcsolatot.
A nászéjszakán elvesztett szüzességről: az sajna semmiféle garanciát nem jelent arra, hogy halálotokig együtt maradtok. Ha szereted, ő is viszont és komolyan gondoljátok, akkor miért ne feküdnétek le egymással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!