Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy fiú, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, aki már többször megkért hogy járjunk, de én hülye nemet mondtam. Most nem beszélünk szinte semmit. Mit tegyek, hogy visszahódítsam?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 19:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem hinném,hogy hozzá tudok szólni,egy hang nem jönne ki a torkomon : )
2011. márc. 27. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Most már végül is semmit nem kell csinálnod.

Csak egy kicsit viselkedj vele ugy hogy lássa hogy most már benne vagy te is.

2011. márc. 27. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

hát pedig muszály lenne megszólalni is :) ha nagyon le akarod egyszerűsíteni akkor bökd meg a vállát és amikor rádnéz akkor a legelbűvölőbb mosolyodat fel és kész. csók-járás-kapcsolat-esküvő- happy end :)

na de most komolyan. muszály lesz kinyitni a szád különben nem fogsz tudni beszélni vele. valami kamu kérdéssel kezdhetsz. pl: hol van az a terem? mikor megy az a busz? hogy van xy közös ismerős stb... valahogy beszélned kell vele, mert máshogy nem fog menni. na de már lépned kell valamit mert megöl a kíváncsiság :D szóval hajrá!

2011. márc. 27. 20:13
 14/15 anonim ***** válasza:
amúgy ha részletesebben kifejtenéd a jelenlegi helyzetet akkor jobb tanácsot tudnánk adni.
2011. márc. 27. 20:16
 15/15 A kérdező kommentje:

Na jó ,kedves utolsó válaszoló,:

-én lány vagyok,ő fiú

-én szeretem,ő meg nem tudom

-én és ő egy suliba járunk

ennél részletesebben mit mondhatnék?

2011. márc. 29. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!