Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogyan kakilnak?
:D
Ugyan úgy ahogy a lányok.Lol
a segglyukk és a pénisz ellég messze van egymástól, és mivel a kaki lefelé halad, a gravitációs erö miatt. A pénisz is lefelé lóg, ugyan ez az erö hat rá, ellég furcsa lenne ha a pénisz a segg lyukk felé húzodna.
De értem a választ, én vagy lelógatom, vagy fent tartom a kezembe.
Vannak ilyen régi wc, magyarban, ahól egy lapos valami van, ahovvá a szar kerül. Néha féltem hogy a golyoimat érinti, és szarosak lesznek, de ez se történt még eddig..
Remélem segített
ez egy hosszú rituálé először lehajtjuk az ülőkét aztán kezünkbe vesszük a mai újságot. elolvasunk néhány cikket, megnézzük van e benne pucér lány, majd azt kiáltjuk "1.2.3 kaksi-idő!" és akkor egy erős mozdulattal kipréseljük a kaki miközben a golyónk és a farkunk a varázslatnak köszönhetően szuper ügyességet szerez és kikerüli a zuhanó golyókat. aztán kitöröljük a seggünket, elhelyezzük a kaksimogyorók miatt szükséges roll papírt és felállunk majd visszavisszük az ingyen szerzett újságot a tulajdonosának.
na ennyi a titok. ne mond el senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!