Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk hogyan kakilnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk hogyan kakilnak?

Figyelt kérdés
nyílván hogy leülnek, de akkor a péniszük belelóg a vécébe? nem kakilják le véletlenül?
2011. márc. 25. 17:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
állva. úgy ahogy pisilnek.
2011. márc. 25. 17:14
 2/20 anonim ***** válasza:

:D

Ugyan úgy ahogy a lányok.Lol

2011. márc. 25. 17:16
 3/20 A kérdező kommentje:
nem hinném.
2011. márc. 25. 17:16
 4/20 anonim válasza:
:D:D:D:D:D:D::D:D:D
2011. márc. 25. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
Ha nem 30 cm-es a péniszük lankadt állapotban, akkor nem hinném, hogy lekakilják. Istenem, hogy fogalmazódott meg benned ez a kérdés?
2011. márc. 25. 17:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

a segglyukk és a pénisz ellég messze van egymástól, és mivel a kaki lefelé halad, a gravitációs erö miatt. A pénisz is lefelé lóg, ugyan ez az erö hat rá, ellég furcsa lenne ha a pénisz a segg lyukk felé húzodna.

De értem a választ, én vagy lelógatom, vagy fent tartom a kezembe.

Vannak ilyen régi wc, magyarban, ahól egy lapos valami van, ahovvá a szar kerül. Néha féltem hogy a golyoimat érinti, és szarosak lesznek, de ez se történt még eddig..

Remélem segített

2011. márc. 25. 17:24
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
A fiúk nem kakilnak, hanem szarnak.
2011. márc. 25. 17:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

ez egy hosszú rituálé először lehajtjuk az ülőkét aztán kezünkbe vesszük a mai újságot. elolvasunk néhány cikket, megnézzük van e benne pucér lány, majd azt kiáltjuk "1.2.3 kaksi-idő!" és akkor egy erős mozdulattal kipréseljük a kaki miközben a golyónk és a farkunk a varázslatnak köszönhetően szuper ügyességet szerez és kikerüli a zuhanó golyókat. aztán kitöröljük a seggünket, elhelyezzük a kaksimogyorók miatt szükséges roll papírt és felállunk majd visszavisszük az ingyen szerzett újságot a tulajdonosának.

na ennyi a titok. ne mond el senkinek.

2011. márc. 25. 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:
utolsón beszartam:D szó szerint, de nem lett olyan a péniszem :D
2011. márc. 25. 17:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
én ugy szoktam kakilni hogy ráülök a wc-re és mivel a likam a farkam mögött van hálistennek nem szoktam leszarni bár már volt olyan hogy olyan hoszut szartam hogy mikor eldölt megkarcolta a bránerem:DXDXD de hát ilyen van:DXD 25\F
2011. márc. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!