Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ez a fiúk számára?
Alapvetően karcsú alkat, de az arányosnál valamivel nagyobb fenék, és vastagabb combok.
Például 60 centis derék, és 90 centis fenék (természetesen kerületre értem a centiket).
1. Itt vagyok én példának: meg tudnék veszni a husi combokért.
2. A fiúk nem a számok alapján döntenek, hanem az összhatás alapján, aminek nyilván része a belső is. Dehát ezek is már mennyire közhelyes dolgoknak számítanak itt.
Igen, mond, de ehhez nem vagyok 180 centi, de egy átlag lány magasságával számolva, ami 160-165 centi, kissé másképp oszlik el ez az arány. A mellméret téma most nem érdekel.
A számokat csak körülbelülire írtam, nem álltam neki centizni és tudom, hogy a pasik sem centiznek az utcán.
A mostani "divat" ahogy én elnézem inkább az 90-50-70... (Itt sem a mellméretre akarom helyezni a hangsúlyt.)
És igen, a belső is sokat számít, de most csak egy alkatra típusra kérdeztem, nem arra, hogy mi számít párválasztásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!