Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lánynak szőrös a keze?
Figyelt kérdés
A kezeszára és nem dzsungel csak pihe, de hosszú és látszik, mert világos a bőre.2011. márc. 23. 19:04
2/16 anonim válasza:
Ha nem sötét akkor nem gázos szerintem... az arcszőr viszont inkább :D
4/16 anonim válasza:
attol függ mennyi durva. ha csak pihés' akkor nem. de inkább legyen pihés minthogy elkezdje borotválni és 3nappal később borostás alkarral lássam:)
5/16 anonim válasza:
Szerintem elég gáz :D szőrös keze a férfinak legyen
6/16 anonim válasza:
Jó, csak akkor rajtatok is pont annyi szőr legyen, amennyit a nőn eltűrtök! Ne higgyétek már, hogy a ti szőrötök nem okádásig gusztustalan! Gyantázzátok le ti is! Mindenhol! Mi sem szeretjük még a borostát sem, sehol!
7/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rosszúl fogalmaztam...:P
Pihés nem szőrös, és nyáron nem is látszik, mert barnul a naptól, a pihe meg világosodik...
Csak most ugyebár még látszik, na most nem tudom kiszedjem vagy ne...:O
2011. márc. 23. 19:12
8/16 anonim válasza:
hagyd a francba. engem nem zavar, ha tényleg csak pihe.
viszont amikor mondjuk simogatnám, aztán elkezd szúrni.. na az nagyon kiábrándító.
10/16 Moszuke válasza:
ne szedd ki mert visszanő és durvább lesz.
amúgy nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!