Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :S egy fiúval megismerkedtem a nyáron. Aztán elkeztünk járni (. ) aztán elmentem talizni vele és jött velem az eggyik barátnőm (aki elég jól kimondja a dolgokat)
én hülye annyira izgultam, h nem mertem belenézni a szemébexD a b. nőm pedig rögtön rávágta, h úgy néz ki, mint egy 12 éves és ronda. és azt mondta, h ha nem szekítok vele elmondja a szüleimnek vagy ő fog az én nevemben :S
ezért úgy "szakítottam" vele, h azt mondtam, h legyünk ink csak barátok...
azóta nagyon jóban vagyunk:D (persze ezt titkolom a b.nőm elött)
és néhány hete meginnt szerelmet valott nekem:S
és én si imádom őt.. deh.. nem merek vele talizni és ezért járni se nagyon akarok:/
jó persze azt mondja, h biztos szép vagy meg enkem mindenhogy tetszenél.. dehát nem ezt mondja minden fiú?:S
és most enm tudom, h mit tegyek.. járjak vele.. vagy.. vagy legyen így tovább.. de ebbe meg belehalok>_<
ajh na emberek írjátok le, h mit gondoltok erröl:)
(sorry a helyesírási hibákért)
Te buta vagy, a barátnőd meg zsarnokoskodik, mert MEGTEHETI.
Minek hallgatsz rá? Hány éves vagy? 13-15 lehetsz, ha ennyire befolyásol mások véleménye. Szerintem találkozz a fiúval, aztán majd eldől tetszel e neki (ezt mondjuk nem értem, nem találkoztatok amikor "jártatok"? nem most lát először). Ja és készítsd fel a fiút az őrült "barátnőre".
Az utolsó, amit még tanácsolnék TANULJ. Ne butulj már el, az írásodon látszik hogy te is egy sablon buta csaj vagy (vagy szeretnél lenni), de hidd el, jobban megéri kicsit kilógni, de okosabbnak, értelmesebbnek lenni, mint a korodbeliek.
jólvan akkor találkozom vele^^
és nem vagyok butaxD
csak naon befojásolható vok
és köszi a válaszokat majd le fűrészelem a lábaitxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!