Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :S egy fiúval megismerkedtem a nyáron. Aztán elkeztünk járni (. ) aztán elmentem talizni vele és jött velem az eggyik barátnőm (aki elég jól kimondja a dolgokat)
én hülye annyira izgultam, h nem mertem belenézni a szemébexD a b. nőm pedig rögtön rávágta, h úgy néz ki, mint egy 12 éves és ronda. és azt mondta, h ha nem szekítok vele elmondja a szüleimnek vagy ő fog az én nevemben :S
ezért úgy "szakítottam" vele, h azt mondtam, h legyünk ink csak barátok...
azóta nagyon jóban vagyunk:D (persze ezt titkolom a b.nőm elött)
és néhány hete meginnt szerelmet valott nekem:S
és én si imádom őt.. deh.. nem merek vele talizni és ezért járni se nagyon akarok:/
jó persze azt mondja, h biztos szép vagy meg enkem mindenhogy tetszenél.. dehát nem ezt mondja minden fiú?:S
és most enm tudom, h mit tegyek.. járjak vele.. vagy.. vagy legyen így tovább.. de ebbe meg belehalok>_<
ajh na emberek írjátok le, h mit gondoltok erröl:)
(sorry a helyesírási hibákért)
hát de..
csak látod én ilyen.. uff b.nőt fogtam ki:S
de annyira félek, h nem tetszem neki^^"
Bazz:D Hány éves vagy, hogy hagyod, hogy a barátnőd irányítsa az életed? Egyáltalán milyen jogon fenyegetőzik? Ha ezt csinálja, nem a legjobb barátnőd... Én már akkor elküldtem volna a pi.csába, amikor fenyegetőzni kezdett. Nyugodtan találkozz a sráccal, és ha a barátnőd megint pofázik, cibáld meg:D
Komolyan, megáll az eszem:D
az utolsónak igaza van.
de am... ha már bevallotta? xd akk vszínűleg tetszel nem? :D meg jártatok is meg minden..
jólvanxD
igaz.. nem barátnő az ilyen
jó majd megcibálomxD
és jaaj jólvan akk majd talizás vele:D
amm köszi^^
és én se naon birom azt a csajt.. csak m1 bonyolult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!