Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre a problémára használhatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre a problémára használhatom a Lamisil derma kenőcsöt?

Figyelt kérdés
4 napja észrevettem hogy kicsit viszketett a fitymám belső része. És foltokban ilyen fehér szerű anyag is volt a makkon, illetve hámlott (fehéren). Más panaszom nem volt, nem fájt, vizelési panasz sem. Arra gyanakodtam hogy gomba így vettem rá Canesten kenőcsöt. mint irtam 4 napja kenem vele.. a hámlás már megszünt nincs viszketés érzés, de a makk alsó része még mintha fehér lenne. Említettem ma a háziorvosomnak és ő Lamisil Derma kenőcsöt irt fel rá. Szerintetek folytassam Canesten-nel vagy váltsak át erre?
2011. márc. 22. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondtad az orvosnak, hogy eddig kezelted Canestennel?
2011. márc. 22. 09:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen mondtam neki. Azt mondta az gyenge kenőcs..:S
2011. márc. 22. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor én a helyedben hinnék neki :)
2011. márc. 22. 09:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Namármost 6 napja kezelem, 4 napig canesten, majd (orvos tanácsára) Lamisil Derma krémmel. A fitymám belső részét. (magyarán mikor hátrahúzom)..

Már nem viszket, váladékot sem látok... meg semmi jóidelye... de olyan érzékeny lett ez a belső része a fitymámnak, és eléggé piros, ha hozzáérek nem is tudom olyan mintha meg lenne "égve"... a krémtől lehet vagy még mindig "beteg"?

tippek?

2011. márc. 24. 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:
jam és naponta kétszer kenem.
2011. márc. 24. 16:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Bár lehet van váladék pass, arra gondoltam lehet az a krém.
2011. márc. 24. 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:
hozzáteszem teljesen mintha ki is száradt volna a fitymám. Ilyen száraz tapintása van
2011. márc. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!