Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sokára lesz az 1 éves évfordulónk a párommal. De mi a csudát adjak neki? :D
Segítenétek?:)
16L, párom 16F
Semmit, beszéljétek meg, hogy beültök egy étterembe, felezitek a költségeket és ennyi.
Én annyira nem bírom ezt a kötelezően évente ünneplést, és ajándék adást. Nekünk a párommal egymásnak vagyunk a legnagyobb ajándék:) ezt meg is beszéltük, nem kell tárgyilagos ajándék semmi értelme, hogy porosodjon valami a polcunkon!
Bolondok vagytok :)
Amúgy, ez jó ötlet, lehet csinálok neki valami finom vacsit. :) Eddig még nem volt ilyen hosszan tartó PÁRkapcsolatom, és nem nagyon tudom, hogy ilyenkor mit illene adni... :)
Ő az én párom. Tökéletesen megértjük, és kiegészítjük egymást, toleránsak vagyunk egymás felé. És összeköt minket egy nagy szerelem. :) Szerintem ezek alapján már nyugodtan hívhatom páromnak. :) 14 évesen még barátom volt, most párom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!