Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják sokan, hogy szedj gyógyszert, vagy hogy miért nem szedsz gyógyszert? Nem tudják, hogy milyen mellékhatásai lehetnek? Néha jobb az óvszer, mint a fogamzásgátló. Főleg ha gyereket akar az illető.

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 13:57
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Felesleges vitatkozni...
2011. márc. 21. 16:04
 32/32 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és nem gondoltam, hogy ilyen sok választ fogok kapni.

Nem ellenzem a fogamzásgátlást(főleg mert én is szedek, de nem akarom évekig szedni).

Csak engem felháborít az amikor egyes hozzászólók írják, hogy szedj gyógyszert. Nem olyan jó az. Persze kényelmesebb meg minden de akkor is lassan teszi tönkre a szervezeted(ugyanúgy, mint más gyógyszerek, zsíros kaja stb.)

De a lányoknak szívük joguk szedni és nem szólhat bele senki.

De tudom, hogy milyen mellékhatásai lehetnek egy gyógyszernek, mert már nem az első fajtát szedem és eddig egyik sem vált be.:( De természetesen minden ember más nekem nem jött be, másnak bejött.

Valakinek az eper jön be, valakinek a banán. Valakinek a zöld valakinek a piros. Valakinek a fogamzásgátló valakinek a gumi.

De köszönöm szépen a válaszokat.

2011. márc. 21. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!