Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy szedj gyógyszert, vagy hogy miért nem szedsz gyógyszert? Nem tudják, hogy milyen mellékhatásai lehetnek? Néha jobb az óvszer, mint a fogamzásgátló. Főleg ha gyereket akar az illető.
Te jó ég, egy drogos hasonlítani azt, aki fogamzásgátlót szed, te nem vagy normális!!!!!!
Ilyen hülyéket irtani kéne.
Mi hasonlót látsz aközött, hogy valaki belövi magát, hallucinál, tönkreteszi magát, beesett lesz a szeme, a függőségtől elmegy az esze, esetlen túladagolásban meghal, és aközött, hogy védekezik egy nem kívánt terhesség ellen, akkor nagyon beteg vagy.
Igenis van hozzá köze mindenkinek, mert TE is részese vagy a társadalomnak. Akkor szerinted a drogosokat is hagyjuk, hadd tegyék tönkre magukat, mert senkinek sincs hozzá semmi köze, hogy meg-e döglik vagy sem?
Te ne haragudj, de olyan vagy mint egy habzó szájú megveszekedett őrült. Azért a fogamzásgátló mellékhatásaiból származó betegségeket finoman szólva is abszurd összehasonlítani egy drogfüggővel, nem gondolod? Ilyen alapon én is mondhatnám, felháborítónak tartom, hogy majd a csodálatos Billings-módszeredből fogant magzatod eü./TB/családi pótlékát, meg a gyest amit kapsz az én adómból vonják le? A Billings-módszer hatásfoka mellett évi 100 nőből a fele esik teherbe, eszerint neked igen jó esélyed lesz 10 éven belül minimum 5 pulyát betermelned. Hogy képzeled, hogy majd én meg a többi adófizető eltartjuk őket? Hogy mersz te ilyen terhet tenni róni a társadalomra? Na, kb. ennyire volt sarkos ostobaság, amit az előbb írtál. Ha viszont most nem haragszol, én részemről befejeztem ezt a hihetetlenül értelmes társalgást. Alkalmazd csak a természetes módszert, másokról pedig szállj le, mert kezdesz nagyon túlmenni egy bizonyos határon most már.
A fogamzásgátlóval is tönkreteszed a szervezetedet, ugyanúgy, mint a droggal vagy akár éppen a zsíros ételekkel, cigarettával. Nem mindegy, hogy melyiket hasonlítom mivel? Mármintha hasonlítottam volna, de nem azt tettem, csupán megjegyeztem, hogy igenis közünk van hozzá, hogy egy embertársunk mivel rombolja a szervezetét. A drogot példának hoztam fel, de hát a szövegértés...
És igen, aki okosan védekezik természetesen, az nem lesz terhes, akármennyire is be akarjátok ezt bizonyítani. Mit gondoltok, régen, hogy lehet, hogy a király szajháinak nem fogant egy gyerekük sem? Viszont, valószínűleg azok a nők akik bekapják a legyet Billings-módszert alkalmazva, azok nagyon nincsenek tisztába a testükkel vagy nagyon buták.
Egyébként ki mondta nektek, hogy én nem használok óvszert?
"Annak, aki azt írta, hogy igenis van beleszólása abba, hogy más szed-e tablettát vagy sem, mert ő is a társadalom tagja stb., meg jött itt a drogosokkal, nincs igaza! Semmi köze hozzá, mit szed vagy mit nem szed valaki! Ennyi erővel, bárki felelősségre vonhatnánk azokat is, akik mondjuk sok cukros üdítőt vagy zsíros ételeket, tartósított élelmiszereket, csipszet és egyéb egészségesnek semmiképpen nem nevezhető dolgokat fogyasztanak,"
És felelősségre is vonják, lásd.: hamburgeradó, abortusz betiltása, dohányzástilalom közterületeken stb...
Mi együtt élünk és akármit is csinálunk, az kihat másokra is. De ez már tényleg nem ide tartozik. :)
A Billings-módszer a legtöbb esetben egy rakás sz.r! Egyáltalán nem biztonságos, és ez bizonyított tény. Ja, és nagyon sok uralkodó szajhájának született gyermeke, csak éppen törvénytelen gyerek volt. Olvasgass utána történelem témájú szakirodalmakban (nem az általános / középiskolás törikönyvekben, hanem komoly szakirodalmakban). Hogy ne csak a fellegekbe beszéljek:
Kubinyi András: Törvénytelen gyermekek a magyar középkorban. Utódok, örökösök, fattyúk.
Most csak ez az egy könyv jut eszembe, de majd előkeresem a jegyzeteimet, és írok még néhányat. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!