Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Habibi kérdése:
Most jogosan mérges rám az ismerősöm? Te mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
tegnap volt a bulija és meghívott rá, de én nem mentem el, mert: már jó pár éve környékez és ostromol a szerelmével, ami nekem már eléggé nagyon nyomasztó, és zavar is, főleg, mert egy nagyon boldog kapcsolatban élek. Ha elmentem volna, tuti rám veti magát és megpróbált volna felszedni. Már előfordult régebben, h. csak úgy felbukkant és letapizott vagy megpróbált megcsókolni és mindig rámtapad, és figyel :S Mivel én nem cammogtam el a partyjára, ezért borzasztóan mérges rám, de én csak a kapcsolatomat védtem. De ő ezt nem érti meg, sajnos :S mit kezdjek vele?
köszi
2011. márc. 19. 19:36
11/14 anonim 

válasza:

Én vennék valami önvédelmi eszközt. Ha megpróbál letapizni, meglepném vele.
12/14 A kérdező kommentje:
köszi, akkor be kell keményítenem
2011. márc. 19. 20:19
13/14 anonim 

válasza:

már ne is haragudj, de mi a francnak akarsz bocsánatot kérni egy olyan alaktól, aki szexuálisan zaklat, sőt egyáltalán, minek állsz vele szóba még???????????? :-o
14/14 anonim 

válasza:

Második vagyok: Hidegen kell őt kezelni,mintha nemis láttad volna a meghívást,az ismerősök közül meg töröld. Ha meg tovább zaklat,akkor rendőrség...Kicsit elbeszélgetnek vele. Bár ez lehet túlzás,csak rá kell hozni a frászt. xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!