Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért szólnak le mindenkit?
Figyelt kérdés
mármint valaki felrak magáról egy képet "hogy dagadt vagyok ?" és ha van rajta egy kis felesleg egyből leszólják... meg valaki felrk magáról egy képet és nem valami szép, de nem is csúnya meg ápolt még azt is leszólják.2011. márc. 19. 10:58
1/9 anonim válasza:
Ha megfigyeled, ma az az általános tendencia, hogy arra néznek fel az emberek, aki leszól másokat, mert arról azt hiszik, hogy na az már tud valamit. Az emberek ilyenné váltak, és itt is ezért ütközik ki rajtuk ez a viselkedés, hiába anonim ez az oldal.
2/9 anonim válasza:
Figyu! Ha ez zavar, ne rakj fel magadról képet!
Ha azt akarod, hogy mindenki dicsérjen, ne itt tegyél fel kérdéseket, mert itt mindenki őszintébb, mintha szemtől szembe mondaná neked.
És ha egyszer valaki dagadt, az dagadt, aki csúnya, az csúnya, ezt kár tagadni.
3/9 Norb66 válasza:
Én ilyet nem csinálok. A kivételnek nem jár tisztelet? Ja, és amúgy a kérdező pont a véleményekre kíváncsi, ha olyan válaszol akinek nem jön be, hát nagy dolog... attól még nem dől össze a világ a kérdezőben, főleg hogy véleményre volt kíváncsi. Meg aztán miért is hazudjunk...
4/9 anonim válasza:
Ha felraksz egy képet magadról, akkor téged is leszóllak.
5/9 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek én már azt sem értem miért tesz ki bárki képet azért, hogy idegenek alkossanak véleményt. Mindenki más, valaki kövér, valaki vékony ettől vagyunk érdekesek hogy nem vagyunk egyformák.
6/9 anonim válasza:
Kérdésfüggő :)
Ha arról kérdezel, hogy dagadt vagy-e, terhes vagy-e, megcsalt e a pasid, azzal máris arra a pályára állítod a kérdezőket, melyiken nem tudnak mit mondani, csak az igazat.
Ha azt kérdeznéd, hogy fiúk, mit szerettek egy lányban?
Akkor azok fognak írni, akik fiúk és jó tapasztalataik vannak a lányokról, a bunkók úgyse írnak majd.
7/9 A kérdező kommentje:
jó az biztos hogy mindenkinek más a véleménye. de amikor olyanokat szólnak le hogy egyátalán nem dagadt meg ilyenek. meg hát ha kimész az utcára ott is vannak léggé dagdt nők akikre tényleg ezt lehet mondani. és ha őket is piszkálnák folyton tök szar lenne nekik az életük.
2011. márc. 19. 11:08
8/9 anonim válasza:
Ízlések, pofonok és vélemények különbözők.
9/9 anonim válasza:
mert itt az összes válaszadó tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!