Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődjek majd utána? Nem tolakodás vagy ráakaszkodás? Mit tegyek tipp? Jót irtam vissza neki?
van egy srác a sulimban, akivel bejövünk egymásnak, multhéten randiztunk és holnap is mentünk volna. de ma irta smsben hogy: "Szia csajszi, sajnos a holnapi rabdit le kell mondanom, mert jelenleg 39fokos lázzal fekszem itthon, nagy baj lenne ha jövőhéten pótolnánk be? puszi"
Ezt irtam rá " Szia. Szegénykém:( Dehogy, egyáltalán nem baj, majd legközelebb;) Gyógyulj meg hamar:) cupp"
De vajon érdeklődjek mjad hogy hogy van meg ilyenek? mert msnre sem jön fel, és ha igen akkor mikor? és mit irjak majd neki, hogy ne legyen tolakodás meg ráakaszkodás?
írjál neki majd egy kedves érdeklődős sms-t hogy jobban van e már
az biztos jól fog neki esni
sőt szerintem várja is :)
szombat délután írnék neki valami olyasmit, hogy szia, remélem jobban vagy már.... és ide valami frappánsat esetleg. :D azt nem tudom
nem jut eszembe semmi
mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!