Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont a nekem tetsző lányokkal vagyok a legközömbösebb?
Ezt sose tudtam megérteni. Nem vagyok ilyen tapadós, nyomulós, levakarhatatlan idegesítő valaki, sőt elég lazán veszek mindent az életben, a kapcsolatokat is, akármilyen szinten. Viszont mindig attól félek, hogy esetleg kicsit többet beszélgetek, viccelődök egy lánnyal, ő valahogy majd ezt idővel megpróbálja kihasználni, és elkezd szórakozni velem, játszadozni velem, hülyére venni stb. Ezt megelőzendő inkább közönyös vagyok azok iránt, akik tetszenek, viszont én mégis szeretnék megismerkedni a lánnyal.
Nekem még nem volt ilyen durva lapátra tevésben részem, viszont a környezetemben már jó pár emberrel előfordult, meg mindenhonnan az árad, erről az oldalról is, hogy a fiú érdeklődött a lány iránt, az meg először hiú ábrándokba csalta, aztán ha a fiú már majdhogynem beleszeretett, akkor lepattintja, meg közli, hogy csak szórakozott vele, növeltette az egóját, aztán kész.
Ezt a helyzetet szeretném elkerülni, viszont így képtelen vagyok esetleg csak a minimális érdeklődését is felkelteni a lánynak.
Elég nehéz volt megfogalmazni ezt a problémámat, remélem azért érhető volt.
"Miért pont a nekem tetsző lányokkal vagyok a legközömbösebb?
Ezt sose tudtam megérteni."
Remek. Tehát te nem érted magad, de elvárod, hogy mi értsünk téged. Menj pszichológushoz.
"mindenhonnan az árad, erről az oldalról is, hogy a fiú érdeklődött a lány iránt, az meg először hiú ábrándokba csalta, aztán ha a fiú már majdhogynem beleszeretett, akkor lepattintja, meg közli, hogy csak szórakozott vele, növeltette az egóját, aztán kész. "
Megválaszoltad a saját kérdésed.Beleültetik a fejedbe ezeket a gondolatokat,és inkább így viselkedsz(közömbösen) a neked tetsző lányokkal,mert félsz a csalódástól és a visszautasítástól.
A lányok legtöbször akkor tesznek lapátra,vagy küldenek el amikor sokat bókolnak nekik
Ez minden korosztályra érvényes? A 17 éves gimnazista lánytól kezdve a 30 éves jogász nőig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!