Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megvagytok elégedve a melleitekkel? (méret, forma) Mekkora melltartót hordtok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 10:47
21/28 anonim válasza:
90C vagy D fugg a melltartotol. Egyaltalan nem vagyok elegedett, nagyon, ugy erzem lognak, pedig csak 19 vagyok. Most meg nem mutettnem, de ha szulok babakat, biztos megcsinaltatom. Viszont az meg odebb van. :(
23/28 anonim válasza:
75/D nagyjából meg vagyok velük elégedve. Egy kis hibájuk van,hogy az egyik picit nagyobb mint a másik ,de ettőle eltekintve szépek formásak,méretre és pont jó.
24/28 anonim válasza:
Nekem fog.gátlóval 90B szilikontöméssel,vagy szivaccsal.Szivacs nélkülim még sosem volt,mert semmit nem tart,és el sem fér bennük.Hát elég kis béna formájuk van.Fog.gátló nélkül meg pláne.Akkor 75-80-80B a jó.
25/28 anonim válasza:
ja nem vagyok elégedett,mert tudom h sose vehetek szivacsnélkülit:D 23N
26/28 anonim válasza:
Nem vagyok megelégedve. Mellméretem 75AA, de 80/b-t hordok, hogy ne látszódjon, hogy csak ekkorák :S. Ebben az évben meg is csináltatom őket, nem szeretnék többet miattuk szenvedni. (Nem akarok nagyot, max 325CC-t rakatok.)
19/l
Lehet lepontozni!...
27/28 anonim válasza:
A formájára nem panaszkodhatok,az tényleg tetszik,de a méret...:S olyan kicsi,h nem érvényesül a formája:(
70B-s melltartót hordok,de van olyan fazon,ami még ebből is nagy:S:(
20/L
28/28 anonim válasza:
13 leszek,6.-os vagyok 165 cm és 70/A-sat hordok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!