Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megvagytok elégedve a melleitekkel? (méret, forma) Mekkora melltartót hordtok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 10:47
11/28 anonim válasza:
Nem hordok melltartót, nincs is mire :)
De meg vagyok vele elégedve így is :)
12/28 anonim válasza:
Szép, kerek, feszes, formás, 85/C. Meg vagyok velük elégedve.
32/N
13/28 anonim válasza:
Nem
Lehetne kisebb is... :(
75b
18L
14/28 anonim válasza:
75C.lehetne nagyobb,de a formája jó
15/28 anonim válasza:
90C-D közöttit. Igaziból jó, mert nem olyan kicsi (bár a 90 kerülethez képes egyáltalán nem érzem olyan nagynak), se nem nagyon nagy, de nem elég feszesek, és nem egyforma nagyságúak. Régebben azt hittem, hogy valami bajom van, de azóta is megvagyok, úgyhogy nagyjából elfogadtam eme tényt.
16/28 anonim válasza:
Lányok!
A leirtak alapján meg vagyok elégedve a melleitekkel. Ilyenkor nagyon jó ám férfinak lenni! :-)))
17/28 anonim válasza:
85FF jobb lett volna ha kisebbre nő, sokszor fáj a hátam.
18/28 anonim válasza:
85D
Nem, mert az 5 évvel ezelőtti szülésem óta már nem állnak normálisan, hanem nagyon lógnak, mert megnyúltak. 29N
19/28 anonim válasza:
Nem tudom, nekem valahogy nem tetszik! :S 15 éves vagyok, és a 80-85 között van, a kosarat nem tudom. Mindig más fajta méret és számolás jó rám... Szivacsosokból meg a 90-es kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!