Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha valaki 21 évesen még nem volt barátnője és szűz az ciki?
A lényeg elmondására még mindig nem szoktak rá itt az emberek.
Nem ciki, viszont mi az oka?
H az, h nem vagy képes kialakítani egy lánnyal olyan kapcsolatot vagy az, h te nem akarod mert keresed az igazit?
Az előbbi akkor se ciki igazából, de ideje lenne összeszedni magad!
KÉRDEZŐ!!!
Nagyon fogadd meg a TANÁCSOM!
Egyszer mesélem el! Nincs 2 napja, hogy ÉN IS FELADTAM!
Én is 21/F vagyok! Egyszerűen elegem lett. A társkereső oldalakon a lányok nem is válaszoltak a levelemre, aki meg igen, és msneztünk is, 1 nappal randi előtt visszahátrált.
Már elkezdtem gyűjteni az indokokat:
- nem akarok veled találkozni
- csak kíváncsiságból regisztráltam be
- nem gondoltam komolyan a dolgot
- másvalaki tetszik (akkor minek jelölt be? :D)
- ÁLOMVILÁGBAN ÉLSZ
- van pasim (ez is...pff)
Így hát töröltem magam. Megmondtam a legjobb ismerősömnek, aki 20/L, hogy nem értek a nőkhöz, és befejeztem!
Ennek így semmi értelme!
Ha egyedül vagyok, társra vágyok, ha társat keresek, csak pofára esek, ha pofára esek, még több önbizalmat vesztek, úgy meg megint nem lesz magától nőm, és befogok regisztrálni megint, és ez egy ördögi kör.
DE!
Tegnap teljesen leszarva az egészet, chateltem egy lánnyal, az se érdekelt, hogy kicsoda, msnen képet cseréltünk, mondta hogy bejövök neki!
Nah jah, aha persze, higgyem is el? 4 nappal rá találkoztunk, és egy hete a barátnőm!!!!!!!!!
MAJDNEM FELADTAM! :) Ha akkor nem megyek fel chatre, akkor sose ismerem meg ezt a lányt!
FEL A FEJJEL HAVER, ÉN IS UTOLSÓ PILLANATBAN ÚSZTAM MEG :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!