Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakinek fehér folyása ettől?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmnek vannak problémái a menstruációjával. Egy ideje nem jött meg neki, mert rosszul szedte még ősszel a fogamzásgátlót (2 hónapja nem jött meg) Már egyszer meg voltunk annyira ijedve, hogy terhességi tesztet is csináltunk és negatív lett.
Nos csak gondoltam a fentieknek köze lehet ehez:
A hétvégén azzal "játszottunk" én tövig benyomom neki és az a helyzet, hogy én végig érem őt. Szóval olvastuk, hogy a fehér folyás az menstruáció előtt is jelentkezhet, de én arra gyanakszom, hogy én nyomtam meg odabent valamit, mert ez után jelentkezett. Lehetséges hogy akkor miattam van?
2011. márc. 15. 20:44
1/3 anonim válasza:
Fehér folyása alapból van nőknek, ha pedig fel vannak izgulva, még több lesz. Ennek köszönhetően csúszol be.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem :) de ez valahogy nem úgy nézett ki :) inkább hasonlított a férfi fehér folyásra :)
2011. márc. 15. 22:19
3/3 anonim válasza:
Ha nem mentél el benne, akkor nem te voltál az ami kifolyt, mert nem hiszem hogy ilyen sok örömcsepp jönne ki belőled, hogy olyan feltűnően folyna ki barátnődből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!