Még mindig nem sikerült?
Szerintem azt csak egyszer fogod használni, inkább vegyél fehér ceruzát, ha olyat akarsz mint a képen.
A tushoz egyébként gyakorlott kéz kell-nem tudom hogy neked az van-e.
Ez egy fehér essence szemhéjtus, de csillogós [link]
Nézegettem több márkánál is, de a luxusmárkák kínálatai között se találtam, csak ezüstösöket. Esetleg még a MAC tusai között van egy halvány ezüst, itt a minta [link]
Esetleg még megpróbálhatod, hogy egy picit megmelegíted valahol a fehér szemceruzát, hogy egy picit krémessé/könnyebben kenhetővé váljon, és egy ferde végű tusecsetre kened, és úgy húzod ki a szemed. A fehér ceruzák nem tudom, mennyire pigmentáltak, de feketénél ez egy elég jó megoldás. Esetleg, hogy ne folyjon le annyira hamar, kenhetnél még rá egy kis fehér szemhéjpúdert :)
Köszi szépen, akkor az Essencebe biztos benézek, de a MAC nekem már túl drága.
Amúgy feketével én is alkalmazom az ecsetes megoldást, de a fehér nem annyra jó, meg azért is szertem a tust mert sokkal tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!