Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem undorodtok attól ha kinyaljátok a csajokat?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én lány vagyok és nem veszem észre a barátomnál hogy undorodna tőle, de félek hogy csak jól álcázza.2011. márc. 15. 15:56
2/8 anonim válasza:
Én nem, ráadásul imádom nyelvel kényeztetni! Szeretem kinyalni és ujjazni a barátnőmet...26/f
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ, hidd el tiszta:D
2011. márc. 15. 15:58
4/8 anonim válasza:
Aki elvárja a szopást, az végezze a nyalást! :)
5/8 anonim válasza:
Aki undorodik a szerelme puncijától, az nyaljon csak fagyit. Nem érdemel egy lányt sem.
6/8 anonim válasza:
Ha annyi szőre van, hogy nem tudod hova fésülni, akkor nem a legkellemesebb. Mosd meg előtte. Szerintem nincs annál jobb, mint hogy hallgatod, hogy élvez közben, és szinte megfojt a lábaival az élvezettől...
Tongue tornado 4ever!!!
7/8 anonim válasza:
Alapszabály, hogy "Gyalogtúra után nem nyalunk"
De ha frissen fürdött, tiszta, akkor nem kell undorodni.
De követelmény a száj tisztasága is! Alapos fogmosást és szájöblítést el kell várni a kedvestől!
8/8 aszlan válasza:
Ha csinálja akkor szereti.biztos nem te erőlteted.enged el magad es elvez el ojankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!