Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? 10 év soknak számít?
Figyelt kérdés
Bejelöl fészen egy 10 évvel idősebb pasi.. aztán rám ír hogy "bájos vagyok" meg aranyos... és szeretne megismerni. Jelzem 14 éves vagyok. Ráadásul még elég közel is lakik. Szerintetek mit akar egy 24 éves pasi egy 14 évestől?
Végülis mondtam neki hogy sok ez a korkülönbség...:D
2011. márc. 14. 19:41
2/15 anonim válasza:
azt mint egy x-korútól
megízlelni az ártatlan bársonyos testedet:)
3/15 anonim válasza:
Hát, sok. Nagyon. De azért van olyan pasi, akivel működhet egy ilyen kapcsolat. Nem minden pasi akar egyből megfektetni. :) De azért vigyázz vele!
4/15 A kérdező kommentje:
abban maradtunk, hogy barátok leszünk.. legalábbis ő nagyon szerené..elég fura.. meg azt mondta hogy ha két ember szeretni egymást akkor nem sok az a 10 év...de nem is ismer meg én sem ismerem..igazából nem is jön be nagyon..
2011. márc. 14. 19:45
5/15 anonim válasza:
omg zavard el ,azért utazik rád mert a kora beli nők leszarják... 18f
6/15 A kérdező kommentje:
De jó, hogy legalább tudom mit akar. tényleg elég fura, hogy 24 évesen pont egy 14 évesre utazik...:O
2011. márc. 14. 19:48
7/15 anonim válasza:
Jó dumája van a pasinak, de kamuuuu!!!! 24 évesen 14 évesre csurgatja a nyálát:S Én se korombeli lányokkal ismerkedem, de megyek le 10 év külömbségre! Nálam max. 6-7 év, a 8-at már soknak tartom. Neki nem számít, mert 14-től nem bűntetik meg. Ne legyél buta, dobda a kukába:D Nem szerelmes beléd csak hülyít téged:) kislányokra bukik
9/15 anonim válasza:
20:00 te is vicces vagy ám, nem mész le 10 évre, soknak tartod, de 7 év még lazán belefér. :D De 8 az már sok. :D Ajj, ne tagadd, te a friss pipihusira vágysz... :D
10/15 anonim válasza:
Jah, tudom sok a 7 is, de azért mégsem 10:) Ennyi erővel akkor mondhatnánk, hogy házasságig legyen mindenki szűz, mivel az is tiszteséges, nem? A baj bennünk van és nem a külsőségekben:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!