Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek az ilyesmi alakról?
Hasonló alkat vagyok én is. A fenekem meg a combom vastagabb, hiába a napi 1 óra kocogás, plusz a heti rendszerességű tánc és akrobatika edzés. Én is utálom, de eddig senki sem kövérezett le. Szerintem sem mondható ez az alkat kövér típusnak, csak kissé aránytalannak tartom, hogy a hasam lapos, izmos, a fenekem/combom meg ehhez képest nagy. De ez van, úgyis mindig kell törekedni valamire.. =)
20/l
hát ha ilyen alakod van ,akkor h*lye vagy ha fogyni akarsz,már bocsánat,mi férfiak nem hurkapálcikát akarunk d*gni,hányingerem van a csontos 0cici-popsi modellektől
F19
Csak gratulálni tudok -.-" Igen, nagyon rondák, ha neked is ilyen alkatod van, fogyj le de sürgősen, nagyon ronda, egyáltalán nem nőies, a pasik a fogpiszkáló, 35-40 kilós csajokat szeretik!!
Tessék, ezt akartad hallani, megkaptad.:D
Ne nyavajogj már , mint a többi csaj!! Jó alakod van, és kész, fel kell fogni.:P
Az átlagosnál soványabbak.
Ha te is ilyen vagy, és ebből még fogyni akarsz, akkor gyanús, hogy anorexiás vagy, vagy közelítesz hozzá.
Menj el orvoshoz, mert ebből még súlyos gondjaid lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!