Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két tűz között. Mit tehetnék, hogy ne legyen olyan rossz?
A barátommal 3 hónapja együtt vagyunk, és az én fantáziám néha nagyon be tud pörögni, hogy milyen jó lenne ha...Vszeg ezt ő is szeretné és tudja, hogy énis. Egy a bökkenő. Szűz vagyok. Nézzetek érte hülyének, de én megállapodtam az anyukámmal, hogy mindent elfogok neki mondani fiuk terén. Többször kaptam figyelmeztetést, hogy ne utánna szóljak, hanem előtte, mert elkéne menni nőgyógyászhoz. Megígértem neki. Be is fogom tartani, meg amse vinne rá a lelkiismeret. Viszont...ha utalok rá vagy hasonlók..."miért érdekel ez téged?"..."nem kell még csinálnod"...és így 2 tűz közé kerültem:S De nem tudom mit tehetnék:SNéha csak elkezdek gondolkodni és ott lyukadok ki. Én felkészültnek érzem magam, de anyukám...Vagy neki is pusztán új lenne, hogy énis felnövök? Nagyon nagy baj h énis szeretnék végre tapasztalatokat gyűjteni?:( De így nem megy, mert akadályozva vagyok:(( Mondjátok el a véleményeteket kérlek!
16/l
Szerintem teljesen alap dolog hogy szólsz anyudnak így ha a késöbbiekben bármi probléma adódna a szex terén, megtudod kérdezni tőle. Anyukád csak meg akar óvni téged. Nekem anno azt mondta mindig ha fölhoztam a témát "Ahogy érzed kislányom". Én éreztem hogy kész vagyok rá, igaz még csak próbálkozások voltak akkoriban a barátommal, de azt is elmondtam anyukámnak és mit ne mondjak. Elkezdett könnyezni a boldogságtól :)
Szerintem anyud fél hogy még nem vagy felnőve ehhez, de ha elmondod neki határozottan hogy te igenis kész vagy és elmész dokihoz és látja hogy tudsz vigyázni magadra és védekeztek és nem történik semmi baj akkor hidd el h örülni fog h ilyen felelősségteljes lánya van. :)
Mindenképpen fordíts nagy figyelmet a védekezésre. Anyukák rémálma ha a kislánya terhes lesz...
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!