Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tipusú pasi jön be nektek?
hát szerintem nagyon fontos, h. ápolt legyen és törődjön a megjelenésével! inkább szóba állok egy kevésbé helyes pasival, aki ápolt, mint egy helyessel aki úgy néz ki, mint egy görény. Általában a nők többsége a rosszfiúkat és a megközelíthetetlen pasikat szereti. Úgy érezzük, mintha csak mi tudnánk meghódítani a magányos vándort :D miközben mi omlunk a karjaiba ((:
Én személy szerint a barna szemű pasikra bukom, akiknek szép a kezük és hosszú ujjaik vannak.((:
nekem a nehezen megközelithetö,kicsit titokzatos férfiak tettszenek-ez igy izgalmas! :) a pasi legyen ápolt,udvarias és legyen humorérzéke.A bátortalan,gyáva férfiak abszolut nemjönnek be,egy férfi legyen mindig határozott!
Én imádom ha egy fiunak szép telt ajkai vannak-abba rögtön beletudok zugni :)))))
Én a macis pasikat szeretem, barna hajjal. :) Akikkel le lehet ülni beszélgetni, megnézni egy filmet. Aki megérti, hogy van olyan, hogy nincs kedvem, de ennek ellenére szeretem. :) Akik nem betegesen féltékenyek, nem kapják fel túl hamar a vizet. Lehet velük hülyülni, bulizni. Értik a viccet. Az se baj, ha kicsit elvont, művészlélek. Adja meg a kellő szabadságot, de foglalkozzon is velem. Ne sértődjön be, ha elmegyek a barátaimmal szórakozni egyet nélküle. Ne legyen alkoholista, ne legyen minden hétvégén hulla részeg, de antialkoholista se elgyen. Tudjon bulizni. :)
Srácok, nem nehéz, csak próbálkozni kell !
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!