Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tipusú pasi jön be nektek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tipusú pasi jön be nektek?

Figyelt kérdés
külső/belső
2009. febr. 21. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat nekem ugyerzem h naon fontos a kulso,termeszetesen a belso tulajdonsagok is.Nekem fontos h szep legyen a szeme,aranyos legyen vagy eppen ferfias.Legyen hunorerzeke,nem fontos h kigyurt legyen de ne legyen vezna se jah s persze kover se.
2009. febr. 21. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem nagyon fontos, h. ápolt legyen és törődjön a megjelenésével! inkább szóba állok egy kevésbé helyes pasival, aki ápolt, mint egy helyessel aki úgy néz ki, mint egy görény. Általában a nők többsége a rosszfiúkat és a megközelíthetetlen pasikat szereti. Úgy érezzük, mintha csak mi tudnánk meghódítani a magányos vándort :D miközben mi omlunk a karjaiba ((:

Én személy szerint a barna szemű pasikra bukom, akiknek szép a kezük és hosszú ujjaik vannak.((:

2009. febr. 21. 10:53
 3/7 anonim válasza:
nekem a magas, erős testalkatú pasik jönnek be külsőre. Belsőre pedig a határozott, jó humorú, kicsit konzervatív pasik tetszenek. Ja és persze nagyon fontos, hogy jól ápolt legyen és ne beszéljen csúnyán. Szeretem, ha sok közös téma meg program van, de az íritál, ha mindenben egyetért velem
2009. febr. 21. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem a nehezen megközelithetö,kicsit titokzatos férfiak tettszenek-ez igy izgalmas! :) a pasi legyen ápolt,udvarias és legyen humorérzéke.A bátortalan,gyáva férfiak abszolut nemjönnek be,egy férfi legyen mindig határozott!

Én imádom ha egy fiunak szép telt ajkai vannak-abba rögtön beletudok zugni :)))))

2009. febr. 21. 13:03
 5/7 anonim válasza:
hát nekem a szőke vagy világosbarna pasik jönnek be:)mindenképpen legyen magas,sportos,és ne az vékony testalkatú!a belső is nagyon fontos számomra,legyen humoros,őszinte,udvarias és romantikus:)
2009. febr. 21. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a macis pasikat szeretem, barna hajjal. :) Akikkel le lehet ülni beszélgetni, megnézni egy filmet. Aki megérti, hogy van olyan, hogy nincs kedvem, de ennek ellenére szeretem. :) Akik nem betegesen féltékenyek, nem kapják fel túl hamar a vizet. Lehet velük hülyülni, bulizni. Értik a viccet. Az se baj, ha kicsit elvont, művészlélek. Adja meg a kellő szabadságot, de foglalkozzon is velem. Ne sértődjön be, ha elmegyek a barátaimmal szórakozni egyet nélküle. Ne legyen alkoholista, ne legyen minden hétvégén hulla részeg, de antialkoholista se elgyen. Tudjon bulizni. :)

Srácok, nem nehéz, csak próbálkozni kell !

S.

2009. febr. 21. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a félénk,visszahúzódó,magányos,de kemény és védelmező pasikért vagyok oda, némi művészi hajlammal.Külsőre a fekete hajért és ruháért vagyok oda.
2009. febr. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!