Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány még nem csókolózott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány még nem csókolózott, lehet neki nyelves csókot adni?

Figyelt kérdés

1,5 éve ismerem, és bejön a csaj..:D Szerintem én is neki.

13.f

2009. febr. 20. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet mikor en se tudtam meg csokolozni es a fiu nem tudta h nem tudok es nyelvest adott es tok jo volt es valahogy tudtam pedig soha nem csinaltam meg akkor
2009. febr. 20. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne azzal kezdjétek a csókolózos dolgot hanem szépen nyugodtan kezdetben a "filmes" tipust aztán ha ő is szeretné akkor nyugodtan
2009. febr. 20. 20:39
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Hát ez pont egy két napja történt meg velem:)

és annyira nem volt jó:S

szerintem is ne evvel kezdjétek el:)

Barbii (14)

2009. febr. 20. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:

milyen "filmes" típus?

és hogy kezdjem el csókolgatni? Én csak egyszer jártam valakivel, ott csak szájrapuszi volt

2009. febr. 20. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Elöször hoszzan puszild meg a száját majd ugyan ugy csókolozzatok de még ne dugd be a nyelved a szájába,majd utána már igen.
2009. febr. 20. 20:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt úgy is hívják, hogy színészi csók.

Amit minden egyes filmben látsz, amelyikben van romantikus jelenet.

Szóval mintha rendesen csinálnád, csak nyelv nélkül.

Aztán majd később jöhet a többi is.

2009. febr. 21. 01:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én első csókom is nyelves volt rendesen, a fiú nem tudta hogy ő az első barátom :) de nem volt gáz! Bár én 17 voltam.
2009. febr. 21. 05:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én első barátommal az első csók szörnyű volt XD Rettegtem tőle és ő ugy állította be a helyzetet hogy még rosszabb legyen. Elkezdte kérdezgetni, hogy megcsókolhat-e-.-" Ha már egyszer megteszi, akkor inkább meglepetésszerűen csinálja;) Ne legyen időm, még izgulni sem:)

A második barátom(és összvissz ennyi volt), akivel még mindig együtt vagyok teljesen belevoltam zugva és ő is belém, akkor is féltem megint "az első csóktól". Erre ő egy rendezvényen az egész iskola előtt lekapott xD De érdekes módon, az első barátommal nem volt vmi hű de igazi csók, de itt már mégis tudtam hogy mit kell tenni:)

Mindezek ellenére énis csak a hosszu szájrapuszit ajánlanám:) Aztán ha látod, hogy ő ezt élvezi és tetszik neki több alkalom megismétlése után, azt hiszem kicsit messzebb is elmehetsz:)

2009. febr. 21. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet talan eloszor kicsit meglepodik de ha aszt mondod h szerinted te is tetszel neki akor nm lesz gond
2009. febr. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!