Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány még nem csókolózott, lehet neki nyelves csókot adni?
1,5 éve ismerem, és bejön a csaj..:D Szerintem én is neki.
13.f
Hát ez pont egy két napja történt meg velem:)
és annyira nem volt jó:S
szerintem is ne evvel kezdjétek el:)
Barbii (14)
milyen "filmes" típus?
és hogy kezdjem el csókolgatni? Én csak egyszer jártam valakivel, ott csak szájrapuszi volt
Azt úgy is hívják, hogy színészi csók.
Amit minden egyes filmben látsz, amelyikben van romantikus jelenet.
Szóval mintha rendesen csinálnád, csak nyelv nélkül.
Aztán majd később jöhet a többi is.
Az én első barátommal az első csók szörnyű volt XD Rettegtem tőle és ő ugy állította be a helyzetet hogy még rosszabb legyen. Elkezdte kérdezgetni, hogy megcsókolhat-e-.-" Ha már egyszer megteszi, akkor inkább meglepetésszerűen csinálja;) Ne legyen időm, még izgulni sem:)
A második barátom(és összvissz ennyi volt), akivel még mindig együtt vagyok teljesen belevoltam zugva és ő is belém, akkor is féltem megint "az első csóktól". Erre ő egy rendezvényen az egész iskola előtt lekapott xD De érdekes módon, az első barátommal nem volt vmi hű de igazi csók, de itt már mégis tudtam hogy mit kell tenni:)
Mindezek ellenére énis csak a hosszu szájrapuszit ajánlanám:) Aztán ha látod, hogy ő ezt élvezi és tetszik neki több alkalom megismétlése után, azt hiszem kicsit messzebb is elmehetsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!