Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először barátság és utána szerelem, vagy rögtön szerelem?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, de nem tudom hogy álljak hozzá. Még nem ismerem közelről, csak látásból, de tervezem, hogy odamegyek hozzá. (A jelekből azt szűröm le, hogy bejövök neki.) Csak nem tudom, hogy először csak barátkozzak vele, és utána térjek át a járás dologra, vagy rögtön a járás legyen a cél...
16/L
2009. febr. 20. 10:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak kezd el közeledni felé.
Lehet, hogy ha jobban megismered, már nem fog annyira bejönni.
Csak kezdeményezz.És a többi majd jön magától!
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.:) Köszi...
2009. febr. 20. 10:30
3/5 anonim válasza:
Először ismerd meg :) utánna majd kialakul az egész...
4/5 A kérdező kommentje:
Oks, az lesz:)
2009. febr. 20. 10:41
5/5 anonim válasza:
Szerintem először barátkozz vele, azután sokkal könnyebben áttérni a járásra. Így közben jobban meg tudod ismerni, kiderül róla több dolog és le tudod szűrni, hogy érdemes-e szorosabbra fűzni a szálakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!