Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Nem rossz, nem rossz.... ;)
(bár én "öreg" lennék hozzád :) )
12/20 anonim válasza:
alapból nem jönnek be a szőke srácok, de néha tehetünk kivételt :D az arcod egyébként helyes ;) de ha mondjuk ismernénk egymást, akkor nem kizárt :D
13/20 anonim válasza:
2,3. képen jól nézel ki,1. borzasztó.
Nem vagy csúnya,de ne vágj ilyen komoly képet mindenhol,mosolyogj,természetesebb kisugárzásod lesz,nem leszel ilyen komor.:)
14/20 anonim válasza:
Lehet van baj az ízlésemmel(az előzőekhez mérten), mert nekem nagyon tetszel. :)
Sőt, mondok jobbat. Itt már egy-két képet rakott ki pár srác magáról, de te messze messze jobb vagy az eddigieknél:)
15/20 anonim válasza:
Jaaj...jaaajj... akik a legjobban"fikáznak" azok járnának veled először hidd el, ha arra kerülne a sor. Nekem is van egypár b.nőm akik mkit leszólnak, aztán az ő barátjuk sem vmi főnyeremény..Sőőőt.
Szerintem helyes vagy. Persze nem minden a külső. De most azt volt a kérdés hogy helyes vagy-e. Sztem igen.
17/20 anonim válasza:
Hát nem csúnya.De azért számít a belső is és azt képen nem látni :)
18/20 anonim válasza:
az első képen daniel craig re hasonlítasz:D amúgy helyes,járnék vele.
19/20 anonim válasza:
szerintem helyes vagy, bár lehetne kicsit kevésbé sárga a hajad :D De jól nézel ki meg a tested is tetszik xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!